Kiütötte a turizmus-vendéglátást a második hullám: teljes a kilátástalanság

HelloVidék2020. november 18. 08:15

Padlón a turizmus és a vendéglátás: épphogy felálltak a padlóról az első hullám után, a második m,áris kiütötte a vállalatokat. Csobota-Kis Árpádot, a Pearl Marketing and Management Kft ügyvezetője szerint a kilátástalanság uralkodik a szakmában.

Az első hullámból még csak elkezdett talpra állni, de a koronavírus 2. hulláma padlóra kényszerítette a turizmus-vendéglátás ágazatot, sajnos várhatóan újabb leépítési hullám veszi majd kezdetét. Az ágazat helyzetéről és kilátásairól megkerestük Csobota-Kis Árpádot, a Pearl Marketing and Management Kft ügyvezetőjét és országos szállodaüzemeltetőt, hogy ossza meg a HelloVidékkel tapasztalatait.

Úgy érezzük magunkat, mint az ökölvívó, akit egy mérkőzés alatt egyszer állcsúcson vágtak és padlót fogott. Ilyenkor 10-ig számolnak a bírók, a sportoló valahogy még feltápászkodik, még nincs teljesen rendben, szédeleg, de kap egy második ütést és már nem bír felkelni. Jelen pillanatban kaptunk két ütést a Covidtól és a kilátástalanság uralkodik a szakmában

- mondta az ügyvezető.

A teljes interjút itt olvashatod el.

Címkék:
vállalkozás, járvány, válság, koronavírus, szállodák, hellovidék,