Drámai vallomás: koronavírussal fekszik kórházban a magyar popsztár

Telex2020. október 26. 17:32

Közösségi oldalán jelentette be Delhusa Gjon, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben fekszik benn. Az énekes tíz nap után hívta a mentőt.

"Istenem, segíts kérlek enyhitsd ezt az iszonyatot, meghalok. Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt. Teszt, pozitív. Korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom" - idézi a Telex Delhusa Gjon Facebook-posztját, amely azóta valamiért eltűnt az oldaláról. A 67 éves énekes azután tette közzé ezt közösségi oldalán, hogy pozitív koronavírus-teszttel kórházba került.

A járvány nem kíméli a hírességeket sem: az utóbbi időben számos énekesről, színészről, tévésről, politikusról derült ki, hogy elkapták a vírust. Emiatt sokszor nem csak nekik és családjuknak kell karanténba vonulniuk és megszakítaniuk munkájukat, de egyre gyakrabban kell produkciók előkészületeit és tévés forgatásokat is leállítani, miután valakit a stábból megfertőződött.

Címkék:
járvány, fertőzés, vírus, sztár, koronavírus, híresség, pandémia, korányi kórház,