Most érkezett: koronavírusos Polyák Lilla színművész

Pénzcentrum2020. szeptember 16. 11:45

Polyák Lilla színművész hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Férje, Gömöri András Máté is hasonló tünetekről számolt be, de az ő teszteredményére még várnak.

Polyák Lilla annyit írt közösségi oldalán: "Szeretném, ha első kézből, tőlem tudnátok, hogy engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk. Szeretnék mielőbb felépülni, ezért kérem a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben, hogy nem szeretnénk nyilatkozni."

Loading...

Lilla férje, Gömöri András Máté is hasonló tünetekről számolt be nemrég hivatalos Facebook-oldalán, de az ő teszteredményére még várnak. Mint írta, "Sajnálattal kell tudatnom, hogy a napokban rosszullét és gyengeség miatt itthon kellett maradnom. Lilla tesztje pozitív lett, az én eredményemre még várunk, azonban a tünetek egyértelműek. Az ismeretek fényében két hétre karanténba vonulunk a családdal."

Loading...

Egyre több hazai híresség kapja el egyébként a koronavírust; alábbi cikkünkben azokat mutatjuk, akik maguk álltak ki a hírrel a nyilvánosság elé:

Címkék:
színész, koronavírus, színésznő, koronavírus-teszt, fázás,