Mindenki megnyugodhat: újraindul a Barátok közt forgatása

Pénzcentrum2020. szeptember 11. 10:45

Az egyik közreműködő pozitív COVID-tesztje miatt átmenetileg leállították a Barátok közt forgatását, ám most újraindult. Mindenkit megszűrtek: nincs több fertőzött a stábban. 

Szeptember 7-től, hétfőtől bizonytalan időre leállt a Barátok közt forgatása, mert a sorozat egyik közreműködőjének COVID tesztje pozitív lett - ahogy arról a Pénzcentrum is beszámolt. 

A produkció ezt követően minden szereplőre és stábtagra kiterjedő, kétlépcsős PCR szűrést végeztek, a leállás ideje alatt senki nem léphetett a Barátok közt épületébe, ahol minden helyiséget fertőtlenítettek.

A tesztelések azóta véget értek, és mivel a sorozat összes többi dolgozójának eredménye negatív lett, így a leállás után, a munkafolyamatok átszervezésével folytatódik a forgatás. Az egyetlen koronavírusos közreműködőnknek enyhe tünetei vannak, otthonában tölti a kéthetes karantént, melynek végén két negatív PCR teszttel állhat vissza a munkába - közölte az RTL Magyarorszá

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címkék:
otthon, járvány, barátok közt, vírus, koronavírus, maszk, karantén,