Fontos változás az OTP-fiókokban: erről minden ügyfélnek tudnia kell

Pénzcentrum2020. augusztus 27. 14:01

Eddig is ajánlott volt a maszkviselés az OTP Bank fiókjaiban, szeptember 1-jétől azonban elővigyázatosságból kötelező lesz - hívja fel a figyelmet a pénzintézet. A biztonságos banki ügyintézés érdekében már sokan tértek át az elektronikus csatornákra. A bankcsoport működése a járványhelyzet alatt is zökkenőmentes volt.

Az OTP Bank ügyfelei és dolgozói egészsége érdekében számos megelőző biztonsági intézkedést vezetett be a koronavírus-járvány megjelenésével. A fiókokban kézfertőtlenítőket helyeztek ki, plexivel választották el az ügyfeleket és az ügyintézőket, gyakoribb takarítást vezettek be, felhívták a figyelmet a távolságtartásra, és maszk viselését ajánlották az ügyféltérben.

Szeptember 1-jétől azonban elővigyázatosságból a maszk viselése kötelező lesz a bankfiókokban, ahogy ez az üzletekben és a környező országokban is megszokott - hívja fel a figyelmet a bank. A bank azt kéri az ügyfelektől, hogy foglaljanak időpontot, így csökkentve a fiókban töltött időt.

A pénzintézet hangsúlyozza: mindent megtesz továbbra is azért, hogy biztonságosan tudjon szolgáltatni.Ahogy korábban, úgy jelenleg is elsősorban az online csatornákat ajánlják az ügyfeleknek a banki ügyintézésre.

Címkék:
biztosítás, járvány, bankfiók, koronavírus, otp bank,