Müller Cecília: lassan újraindul az egészségügyi ellátás

Pénzcentrum2020. május 4. 11:26

Ma is tájékoztatott az Operatív Törzs.

Cikkünk folyamatosan frissül...

Mától lépett új szakaszba a járvány elleni védekezés Magyarországon, vidéken számos korlátozás enyhült. Közben 340 halálesetet regisztráltak itthon eddig a koronavírus miatt, az azonosított fertőzöttek száma pedig 3035-re emelkedett.

A mai naptól részletesebb adatközlést láthatunk a koronavírus hivatalos magyar oldalán - kezdte a tájékoztatást Müller Cecília, orszgos tisztifőorvos.

Kiegyensúlyozott helyzetben vagyunk, ezt a helyzetet lehet kezelni. Közel egy hete látható az, hogy nem emelkedik jelentős mértékben a fertőzöttek és a halálos áldozatok száma.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az egészségügy újraindítása nem jelenti azt, hogy visszatérünk a járvány előtti helyzetbe. Legfontosabb tudnivalók: 

  • háziorvoshoz telefonon kell bejelentkezni,
  • a váróban nem lehet több beteg,
  • egy óra alatt maximum 4 beteg ellátható,
  • ha valamiért nem tudjuk az időpontot tartani, kérjünk új időpontot, késés esetén ugyanis felesleges találkozás történhet a váróban.
  • a kórházakra vonatkozó látogatási tilalom továbbra is fennmarad.

 

Címkék:
biztosítás, koronavírus, kezelés, gyógykezelés, tünetek, koronavírus-járvány, operatív törzs,