Kikerült a boltok polcaira a MOL filléres kézfertőtlenítője: itt kapható, ennyibe kerül

Pénzcentrum/MTI2020. április 23. 17:32

Eddig csak az OperatívTörzs által meghatározott intézményekbe jutott, de végre megkezdte a Mol a Hygi kéz- és felületfertőtlenítő szer árusítását a töltőállomásain is - értesült a Pénzcentrum.

Hétvégétől a MOL egész hazai hálózatában, országszerte mintegy 500 MOL-töltőállomáson kapható a MOL Hygi kézfertőtlenítő 200 milliliteres kiszerelésben. A termék 80 százalékos alkoholtartalom mellett glicerint is tartalmaz, amely hozzájárul a bőr védelméhez.

A praktikus, pumpás, zsebben vagy táskában is hordható, 200 milliliteres kiszerelés kiskereskedelmi ára 1990 forint.

A MOL ezen a héten mintegy 80 ezer, míg a jövő hét folyamán szintén több tízezer darabot szállít ki ebből töltőállomásaira. A MOL emellett jelenleg is azon dolgozik, hogy a kétliteres kiszerelésű kéz-, illetve az ugyanekkora felületfertőtlenítő is mihamarabb kiskereskedelmi forgalomba kerülhessen. Ezek a termékek várhatóan a jövő hét végétől lesznek elérhetők a MOL kiemelt töltőállomásain.

A két literes kézfertőtlenítő ára 3990 forint, a két literes felületfertőtlenítő ára pedig 3790 forint lesz.

Az MTI fotóriportere (Kovács Tamás) lőtte azalábbi kéoeket, amelyeken az látható, hogy a Mol saját gyártású, Hygi elnevezésű kéz- és felületfertőtlenítő szerét pakolják ki a Golgota téri töltőállomáson 2020. április 23-án.

Címkék:
vásárlás, mol, koronavírus, kézfertőtlenítő,