Keserves állapotok uralkodnak a magyar rendelőintézetben + videó

Pénzcentrum2018. július 4. 09:32

A legnagyobb szegedi rendelőintézetben a férfi vécé jószerivel használhatatlan, a piszoárok mind rosszak, a vécéken nincs ülőke, ráadásul szappan és kéztörlő sincs a helységben - adta hírül az RTL Híradó. 

Egy néző videofelvételt küldött az RTL Klub stábjának, mely a Szegedi Egyetem Klinikai Központjának az egyes számú szakorvosi rendelőjében található férfi vécé állapotát mutatja be. A felvételen jól látszik, hogy a piszoárok mind hibásak, a vécéken nincs ülőke, ráadásul kézmosási lehetőség sincs a helységben. Sörös dobozt, illetve röviditalos üveget viszont lehet találni a helyszínen.

A riportban megszólaltatott egyik beteg ugyanakkor azt közölte a tévé stábjával, hogy sokat megfordul a rendelőben, és általában nem ilyen körülmények uralkodnak a mosdóban. Egy másik beteg pedig arról tájékoztatott, hogy a női mosdóban van, hogy nem folyik a víz, nincs kéztörlő és vécépapír sem.  A csatorna kereste az egyetemet is, hogy várhatóan mikorra orvosolják a felmerülő problémákat, ám az adásig nem érkezett válasz az intézmény részéről.

Címkék:
biztosítás, pénzcentrum.hu, kórház, egészségügy, wc, rövidital,