Tényleg elfogytak a jegyek a Pink koncertre? Megszólalt a Sziget

Pénzcentrum2017. augusztus 3. 15:02

A kapunyitás pillanatától működik majd az egészségügyi biztonsági rendszer a 25. Sziget fesztiválon, ahol a korábbi rendezvények tapasztalatait is felhasználják majd - hangzott el a Sziget csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján.


A pletykákkal ellentétben kaphatóak még jegyek a Pink koncertre, de azért nem árt sietni - kezdte a sajtótájékoztatót Kádár Tamás, a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója. Az idei fesztiválra valamivel kevesebb vendéget várnak, mint tavaly, ennek ellenére naponta közel 90 ezeres lesz a tömeg, akinek az egészségügyi ellátását kell biztosítani.

A Sziget bevett gyakorlattal áll neki az idei fesztiválnak is - a jól kiépített biztonsági rendszer a rendezvény olyan lábaként szolgál, ami minden veszélyhelyzetre való felkészülést garantál, az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Az Országos Mentőszolgálat már évek óta őrzi a fesztiválozók biztonságát a Szigeten. Az idei év egyik újdonsága például, hogy már az elsősegélynyújtó ápolók is le tudják olvasni a látogatók QR kódját, így könnyen megtudhatják az adott beteg adatait.

A gyermeküket féltő szülőknek nyugalmat adhat, hogy a fesztiválon nem csak azt várják, hogy az ellátórendszerbe megérkezzenek a betegek, hanem egészségügyi járőrök is lesznek, akik 3-4 fős csoportokban teljesítenek majd szolgálatot.

Benis Dániel a Sziget technikai vezetője azt is kiemelte, hogy a fesztiválozók is sokat tehetnek saját biztonságuk érdekében. Fontos például a megfelelő szintű hidratáció, illetve flip-flop papucs helyett nem árt egy zárt cipőben érkezni a fesztiválra, hogy mindenféle bokaficamot is megelőzhessünk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A  különböző ételérzékenységgel rendelkező fesztiválozóknak sem kell aggódniuk,  fel lesznek készülve a vendéglátó egységek.

Közel 100 vendéglátó egység lesz a fesztiválon, ezek közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kínálatot, esetleg egy kicsit többet kell majd érte gyalogolnia

- mondta el a Pénzcentrumnak Kádár Tamás a Sziget Kft. ügyvezető igazgatója.

Címlapkép forrása: Sziget.hu

Címkék:
fesztivál, sziget, egészségügy, sziget 2017, sziget kft,