Visszatér a Barátok köztbe Rékasi Károly: ennyit kereshet

Mr. Lájk2017. május 15. 17:00

Már megvannak a konkrét szerepei a József Attila színházban és hamarosan a tévé képernyőkre is visszatérhet Rékasi Károly. A színész sokat szenvedett balesete miatt, azonban mostanra úgy tűnik, felépült és újra munkába állhat.

Hamarosan visszatér a József Attila színház színpadára Rékasi Károly, sőt, már a tévéképernyőkön is láthatjuk hamarosan. Rozgonyi Ádám, a sorozat producere szerint mindig is szerves része volt Barta Zsolt (Rékasi szerepe) a Barátok köztnek, sosem szakadt meg a kapcsolat, és már dolgoznak a visszatérésének történetén - írja a Bors.

Korábban egyébként számos alkalommal írtunk a Pénzcentrumon a színész megpróbáltatásairól:

Mire számíthat most?

A Fizetések.hu adatai szerint a színészek bruttó átlagbére 204 750 forint jelenleg, azonban a kiemelkedő művészek ennek sokszorosát is megkereshetik. A legutóbbi nyílvánosságra került adatok szerint a Barátok közt oszlopos tagjai ugyanis havi 800 ezer forint körüli összeget is hazavihetnek, ami az évek óra oszlopos tagként szereplő színészeknél akár ennél feljebb is kúszhatott.

Mivel Barta Zsolt karaktere már a kezdetek óta szerepel a sorozatban, ezért nem kizárt, hogy havonta 1 millió forintnál is többet kaphat majd Rékasi a visszatérése után.

Ez tényleg olyan sok lenne?

Ugyan a 205 ezres átlagfizetéshez képest soknak tűnhet Rékasi bére, azonban ez az összeg nagy valószínűséggel bruttó, így ennél jelentősen kevesebbet kaphat meg a színész. Persze a színházi fizetésével együtt valószínűleg még így is jelentősen meghaladhatja majd a nettó jövedelme a havi félmillió forintot.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Azt viszont nem árt észben tartani, hogy a színész balesete és betegsége miatt felélte minden tartalékát, amit most újra kell építenie, így már nem is annyira sok a feltételezhető jövedelme.

Címlapkép: MTI / Kallos Bea

Címkék:
pénz, karrier, ennyit keres, fizetés, bér, celeb, barátok közt, rtl klub, munka, betegség, kereset, motorbaleset,