Gyógyszergyári épület lángol Budaörsön + VIDEÓ

MTI2017. április 25. 14:30

Kigyulladt egy gyógyszergyári épület kedd délelőtt Budaörsön, veszélyes anyagok eddig nem kerültek a levegőbe, a katasztrófavédelemnek sérültekről nincs tudomása. A Pharma park területén keletkezett tűz miatt a rendőrség lassítja a forgalmat az M1-es autópályán.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte, a mintegy 5000 négyzetméteres épület 3000 négyzetméteres raktárrésze kapott lángra, több tűzoltóegység kezdte el oltani. A Vasút utcában keletkezett tüzet budapesti, törökbálinti és érdi tűzoltók oltják, riasztották a fővárosi katasztrófavédelmi mobil labort is. Az eddigi mérések veszélyes anyagot nem mutattak ki, a területet nem kellett kiüríteni.

A szóvivő kitért arra is, hogy az épületben dolgozóknak időben sikerült kimenekülniük, sérültekről nincs tudomásuk. Tájékoztatása szerint nehezíti az oltást, hogy szendvicspanel szerkezetű az épület, ezért meg kell bontani a borítólemezeit.

A tűz miatt a rendőrség lassítja a forgalmat az M1-es autópálya 7-es és 11-es kilométere között - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrségi honlapon olvasható közlemény szerint lezárták a budaörsi áruháznál lévő lehajtót az M1-es és M7-es bal pályán. A rendőrség a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét kéri.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Címlapfotó: Mihádák Zoltán/MTI

Címkék:
biztosítás, gyógyszer, tűz, penzcentrum, kigyulladt autó,