Sokkoló diagnózist kapott Lagzi Lajcsi: nincs más választása, többé nem zenélhet

Pénzcentrum2019. november 21. 15:00

Vagy felhagy a zenéléssel, vagy megsüketül: ezek közül választhat Galambos Lajos, akinek egyre rosszabb állapotban van a hallása.

Igencsak rossz állapotba került az elmúlt hónapokban Lagzi Lajcsi, aki olyan rosszul hall, hogy az orvosok szerint megsüketülhet, ha nem hagy fel a zenéléssel. A zenész a Story magazinnak elmondta a színpadon egyszercsak feltűnt, mintha a magas hangokat rosszabbul hallaná, amit először komolyan sem vett, de a családi ebédeknél elkezdett szájról olvasni, mert nem hallotta, mit beszélnek a többiek. Ekkor sejtette a bajt, így orvoshoz ment:

Az akusztikai hallásom sérült. Műtéttel vagy segédeszközzel lehet rajta segíteni, de ami a legfontosabb: sürgősen abba kell hagynom a kihangosított koncertezést, mert meg is süketülhetek. Arról sem akarok hallani, hogy hallókészülékkel a fülemben járkáljak. Bevallom, hiú ember vagyok, el nem tudnám képzelni, hogy azzal menjek emberek közé

- mesélte, és mint kiderült, inkább Malajziába ment, ahol hangtálterápián vett részt. Ez annyit tesz, az ember hátára pakolnak hangtálakat, majd különböző ütőkkel kongatják azokat bizonyos rezgéstartományokig elérve.

Címkék:
biztosítás, hallás, lagzi lajcsi, galambos lajos, koncert, bulvár,