Kishalat kebelezett be az ismert pénzintézet Magyarországon: erre számíthatnak az ügyfelek

Pénzcentrum2024. február 26. 14:46

Megállapodást írt alá az Eurolife ‘94 Biztosítási Közvetítő Alkusz Kft. és a GRANTIS Hungary Zrt. az Eurolife ‘94 biztosításközvetítésre irányuló alkuszi megbízási szerződései átruházásáról, amelyeket a GRANTIS kezel tovább. A szerződések kezelésében az Eurolife ’94 biztosításközvetítői a továbbiakban is részt vesznek a GRANTIS megbízottjaként. Az átruházást a Magyar Nemzeti Bank engedélyezte - közölték.

Sebestyén András, a GRANTIS Hungary Zrt. alapító vezérigazgatója elmondta: maz együttműködés többletértéket teremt mindkét független alkusz ügyfeleinek, hiszen a magas szakértelem mellé modern, a digitális kornak megfelelő ügyfélkiszolgálás társul.

Készek vagyunk jelentős szerepet vállalni a biztosításközvetítői piac konszolidációjában és modernizálásában, miközben partneri támogatást nyújtunk a csatlakozni kívánó alkuszoknak. A jogi megfelelés és hatékony adminisztráció mellett a GRANTIS fejlett üzleti IT-megoldásai tehetik eredményesebbé partnereinket

- mondta el Sebestyén András.

Az állomány átruházással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük: az átruházást érintő szerződések továbbra is változatlan biztosítónál, változatlan feltételekkel és kondíciók mellett érvényesek, és a kezelésükhöz kapcsolódó közvetlen feladatok ellátása szempontjából semmilyen változás nem történik a biztosítási ügyek intézése során - írták.

Címkék:
cég, pénzintézet, biztosító, szerződés, alkusz, vállalat, ügyfél, ügyfelek, fúzió,