Példátlanul kegyetlen gyilkosság Budapesten: ellepték a rendőrök a környéket, az elkövető szökésben

Pénzcentrum2024. január 28. 09:05

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök a Thököly úthoz éjjel egy gyilkosság után, hajnalig tartott a helyszínelés. A hatóságok annyit közöltek, hogy egy kisvendéglő előtt volt dulakodás, egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van.

A budapesti Dózsa György út és Thököly út kereszteződésétől nem messze, az egyik Thököly úti ház előtt valaki meghalt szombat éjszaka, a rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre a Blikk szerint. Legalább 12 rendőrautó érkezett, helyszínelősátrat is felállítottak, és az intézkedés hajnalig eltartott. A rendőrök minden járókelőt és autóst elküldtek a helyszínről: azon túl, hogy a környéket lezárták, a rendőrség arra is felszólította a járókelőket, hogy ne készítsenek fotót vagy videót.

A police.hu-n csak annyi jelent meg, hogy emberölés történt Erzsébetvárosban. Hivatalosan eddig azt tudni, hogy 2024. január 27-én 21 óra 40 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VII. kerületében, a Thököly úton egy kisvendéglő előtt kialakult dulakodásban egy férfi az úttestre lökött egy másikat, akit egy autó elütött.

Az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az elkövető az esetet követően a helyszínről elmenekült, felkutatása folyamatban van.

Címkék:
biztosítás, Budapest, rendőrség, bűncselekmény, bűnözés, gyilkosság, rendőrök,