Iszonyatos tragédia: így vetette magát a metró alá a fiatal fiú Budapesten + videó

Pénzcentrum2023. június 24. 09:59

Elgázolt egy embert a 3-as metró Budapest VIII. kerületében, a Nagyvárad tér állomásnál, a Klinikák felé vezető oldalon. Az érintett szakaszt áramtalanították, majd a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók a sérültet hordágyon a peronszintre emelték, és átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A műszaki mentés idejére a metróközlekedést leállították - számolt be róla a tegnapi nap folyamán hivatalos Facebook-oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A helyszínre érkező tűzoltók és a mentősök mindent megtettek azért, hogy kiszabadítsák a szerelvény alól, és megmentsék az életét, de sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajta. A BRFK sajtóosztálya azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Most viszont a 24.hu, meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról ír, hogy szándékosan vetette magát az M3-as metró elé péntek délelőtt a Nagyvárad téren meghalt 20 éves fiú. A Katasztrófavédelem helyszínen készült felvételeit az alábbi videóban tekintheted meg. Figyelem, a képsorok megrázóak lehetnek!

Loading...
Címkék:
metró, baleset, Budapest, tűzoltók, 3-as metró, öngyilkosság, tragédia, metrókocsi, metrózás, meghalt, öngyilkos,