Orosz-ukrán háború: üzent a lakosságnak a Magyar Hovédség, erről mindenkinek tudnia kell!

Pénzcentrum2022. február 27. 17:15

Felhívással fordult a magyar lakossághoz a honvédség. Azt kérik, hogy bárkit bármit tud a magyar csapatok mozgásáról, ne ossza meg másokkal, és a közösségi médiában se posztoljon róla. Közben a Honvédség Facebook-oldalán rendre beszámolnak a csapatmozgásokról.

„Bármit is tudsz a magyar csapatokról, ne beszélj!” – olvasható a Magyar Honvédség Facebookon közzétett felhívásán, amiben azt is kérik: „Ne ossz meg semmit telefonon, e-mailben, Ig-n, Facebookon!

Arra kérik a lakosságot, hogy semmilyen platformon ne számoljanak be a magyar csapatok mozgásáról, feladatairól és felszereltségéről, de nevekről vagy rendfokozatokról sem.

Mindezt azután kérték, hogy a Magyar Honvédség Facebook-oldalán az elmúlt napokban több posztban is beszámoltak arról, hogy nagy erőket csoportosítottak a keleti országrészbe, és beszámoltak arról is, milyen egységek mozognak az országban.

Loading...

Február 25-én konkrétan közölték is, hogy a Hajdúhadház mellett található Vay Ádám Kiképzőbázisról indult február 25-én, pénteken reggel, Vásárosnaménybe a Magyar Honvédség egy konvoja.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

És arról is beszámoltak, hogy "Lövész, harckocsizó, felderítő, különleges műveleti, légvédelmi, műszaki és CIMIC alegységek érkeznek" a keleti országrészbe, illetve "fokoztuk a tevékenyéget a légtérben is: a merev és forgószárnyas eszközeink is folyamatosan érkeznek."

Címlapkép: Facebook

Címkék:
facebook, honvédség, ukrajna, oroszország, ukrán, orosz, háború, orosz-ukrán válság, orosz-ukrán krízis, orosz-ukrán háború,