Tündérmesébe illő örököse lehet Csűrös Karola több száz milliós vagyonának: övé lehet minden

Pénzcentrum2021. december 9. 12:04

Kiderült, hogy bejárónője örökölheti Csűrös Karola értékes ingatlanát. A család nem teljesen elégedett a helyzettel. Szerintük nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonos csak úgy elajándékozzon valakinek.

A 85 éves korában elhunyt Csűrös Karola nem az elhunyt férjének rokonságát nevezte meg örökösül egy írásos dokumentumban, hanem a bejárónőjét – írta a Bors.

A lap szerint a papír a joggyakorlat szerint érvényes végrendeletnek számít, így a színésznő angyalföldi, Dunára néző ingatlanát a bejárónő is örökölheti.

A lakás piaci értéke megközelíti a 200 millió forintot.

A lap hozzáteszi, hogy Csűrös Karolának nem született gyermeke, vér szerinti rokona nincs. A bejárónővel azonban „anya-lánya viszonyban” voltak egy meg nem nevezett informátor szerint.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Utóbbi azt is mondta, a család nem teljesen elégedett a helyzettel. Szerintük nem életszerű, hogy egy ilyen komoly értékkel bíró ingatlant a volt tulajdonos csak úgy elajándékozzon valakinek, aki az elmúlt években „sodródott” a színésznő mellé. A hagyatéki eljárás így akár hosszú hónapokig is eltarthat.

Címkék:
ingatlan, elhunyt, végrendelet, örökség, színésznő, örökös, csűrös karola,