Betörtek Rákóczi Feriékhez: százezres a kár, a rádiós tehetetlen

Pénzcentrum2021. szeptember 22. 15:03

Meglopták Rákóczi Feriéket: a rádiós hétfő este vette észre, hogy lába kélt a két drága SUP-jának. Mint mesélte, ugyan van tárolójuk, de a felfújható szörfdeszkák nem férnek bele, így mellette tartották őket, amivel eddig nem volt gond.

Hétfő este vette észre Rákóczi Feri, hogy velencei otthonából hiányzik két SUP. A feleségével épp sportolni indultak, ám az eszközöknek csak hűlt helyét találták. Mint mesélte, ugyan van tárolójuk, de a felfújható szörfdeszkák nem férnek bele, így mellette tartották őket, amivel eddig nem volt gond.

A népszerű rádiós szerint nagyjából 200-300 ezer forintot érhetett a két deszka, de nem biztos, hogy feljelentést tesz az ügyben, mert fogalma sincs, mikor vihették el azokat.

Tegnap vettem észre, de valószínűleg vasárnap este történt a veszedelem. Nem jó szó, hogy betörtek, mert nálunk az udvarra ez lehetetlen, hiszen nincs kerítés. Hála istennek, a lakásba nem jöttek be, az lett volna még a szép

- mesélte Rákóczi Feri a rádióban. Mint elmondta, a tolvaj a vezérlőket nem vitte el, a rádiós pedig már azokat a netes hirdetéseket is végignézte, amelyekben használt SUP-okat kínálnak eladásra, de nem akadt a deszkái nyomára.

Címkék:
rablás, rendőrség, betörés, bűncselekmény, rádió,