Nem lesz kijárási tilalom szenteste: itt vannak a kormány döntései

Pénzcentrum2020. december 21. 11:39

Felfüggesztik a kijárási tilalmat december 24-én éjjel - jelentették be az Operatív Törzs tájékoztatóján.

December 24-én estétől 25-én reggelig felfüggesztik a kijárási tilalmat - jelentette be Kiss Róbert rendőr alezredes az Operatív Törzs sajtójátékoztatóján.

Karácsonykor megmarad az a szabály, hogy 10 főnél többen nem gyűlhetnek össze egy helyen, de a 14 év alatti gyerekek nem számítanak bele a 10 főbe

-mondta el Kiss Róbert.

Müller Cecília a tájékoztatón azt kérte, hogy ne tekintse senki lazításnak a rendeleteket, mert a járvány változatlanul zajlik. Ez egy lehetőség, amivel a biztonság megtartása mellett lehet élni, a tisztifőorvos mértékletességet és átgondoltságot kért a családoktól.

Hozzátette: december 25-étől visszatérnek a szenteste előtti szabályok.

A kormány friss döntése szerint Magyarországra sem engednek be repülőket az Egyesült Királyságból a mutálódott vírustörzs terjedése miatt - azt nem tudni, hogy ezmeddig lesz érvényben de az üzleti utakra is vonatkozik a tilalom

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A karácsonyi szabályok közben a kormány Facebook-oldalán is megjelentek:

Loading...

Címkék:
biztosítás, karacsony, járvány, szabályok, repülők, operatív törzs,