Rászóltak, hogy vegyen fel maszkot: szétverte a dohánybolt berendezését

Pénzcentrum2020. augusztus 23. 19:32

Keresik a rendőrök azt a férfit, aki beverte egy dohánybolt plexijét a XV. kerületben, mert maszk nélkül nem akarták kiszolgálni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság 01150/1003/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. augusztus 16-án 13 óra körül Budapest, XV. kerületében egy dohányboltba szájmaszk nélkül ment be vásárolni, így az eladó felhívta a figyelmét a szájmaszk kötelező használatára. A férfi emiatt dühös lett és beleütött a vevőtér előtt lévő plexiüvegbe, ami berepedt - írja a Police.hu.

A férfiről fényképfelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címkék:
biztosítás, dohánybolt, rendőrség, rongálás, maszk, police.hu, maszkviselés,