Új koronavírus-járvány: horrorállapotok az olasz kórházban + VIDEÓ

Pénzcentrum2020. március 20. 16:10

Döbbenetes felvételt közölt a Sky News március 20-án a bergamoi koronavírus-helyzetről. A gócpontban lévő kórházban a körülmények annyira súlyosak, hogy a betegeket már a folyosón és mindenféle más helyen helyezik el.

Megrázó videót közölt a Sky News a bergamoi központi kórházból, ami az olaszországi koronavírus-járvány gócpontjának kellős közepén áll. Az intézmény annyira meg van telve, hogy a betegeket folyosókon, illetve várókban helyezik el. Rengeteg ember van lélegeztető gépen, és a betegek folyamatosan csak jönnek és jönnek. A Sky riportere a helyzetet látva úgy fogalmaz, hogy az itteni dolgozók háborút vívnak és vesztésre állnak.

A videó egyik fő üzenetét a kórház sürgősségi osztályának vezetője fogalmazta meg, aki nyomatékosan arra kért mindenkit, felejtsék el az emberek, hogy ez a betegség olyan, mint egy komolyabb influenza. Ez sokkal súlyosabb annál! Az orvos ezen felül elmondta azt is, hogy a világ országainak fel kell készülniük a legrosszabbra, hogy tudják mi tévők legyenek, hogyha elszabadul a járvány.

(Címlapkép: Sky News)

Címkék:
biztosítás, pénzcentrum.hu, videó, olaszország, felvétel,