Kiadták a figyelmeztetést: brutális köd lepi el az országot, vezess óvatosan!

Pénzcentrum2018. november 22. 10:30

Hat megyében is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki a sűrű köd miatt, a Dunántúlon kell figyelni!

Csütörtökön túlnyomóan borult, párás idő lesz többfelé esővel, szitálással. Számottevő csapadék főleg a Dunától keletre valószínű. Az éjszakai köd a Dunántúlon helyenként tartós lehet. A déli tájakon helyenként megélénkül a keleti szél. A hőmérséklet napközben 4-8, késő este 3-7 fok között alakul.

Ennek megfelelően az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki a sűrű, tartós köd miatt hat dunántúli megyére. Az érintett területek az OMSZ térképén láthatóak:


Az OMSZ térképe.

 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Komka Péter/MTI/MTVA

Címkék:
biztosítás, riasztás, figyelmeztetés, köd, országos meteorológiai szolgálat,