Együttműködés: ők továbbra is hisznek az egészségbiztosítás jövőjében

Pénzcentrum2018. október 15. 15:02

Az egyik legnagyobb biztosító együttműködést alakított ki egy hazai startup vállalkozással, a Fitpulival, melynek nyomán a biztosító komplex életmód applikációval bővíti vállalati egészségbiztosításhoz kapcsolódó szolgáltatásait.

"Az egészségbiztosítás az elmúlt hat év során megkerülhetetlen biztosítási formává vált: mára számtalan vállalat alkalmazza munkaerő-megtartó juttatásként, a dolgozók széles köre is hozzászokott és rendszeresen használja annak szolgáltatásait

 - hangsúlyozta Lehel Gábor, az UNION elnök-vezérigazgatója. "Arra számítunk tehát, hogy az adóterhek emelkedése sem állítja meg a fejlődést, ugyanakkor várhatóan átrendezi majd az igényeket, új versenyhelyzetet eredményezve. Erre a cég megújuló stratégiával válaszol."

Az új PrivateMed Next egészségbiztosítási termékben bővült a választható csomagok száma, a biztosítási díj önrész választásával csökkenthetővé vált, miközben bővült a diagnosztikai elemek száma és egyes térítési limitek is igazodtak a piaci viszonyokhoz.

Az egészség motívumot tovább fűzve a biztosító az egészséges életmódra és a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektet. Ezért a biztosító együttműködési megállapodást kötött a lifestyle megoldást kínáló magyar startuppal, a Fitpulival, és kizárólagos biztosítási partnerévé vált. A közös munka első kézzelfogható eredménye a nagyvállalati egészségbiztosítási ügyfelek részére kínált életmód applikáció.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

"A Fitpuli a munkáltatók felé is képes rendszeres információkat közölni a dolgozók egészségi állapotáról, és az adott vállalat által bevezetett egészségprogramok eredményességéről. A fejlesztés azonban (amelyet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is regisztráltak) garantálja, hogy a titkosított, egyedi, személyes adatokhoz csakis az adott felhasználó férjen hozzá, a vállalatokhoz tehát kizárólag aggregált, anonim adatok juthatnak el." - fejtette ki dr. Oláh Dániel, a Fitpuli ügyvezető igazgatója.

Az együttműködés a Design Terminal közreműködésével jött létre."A Design Terminal célja, hogy a piaci szereplők számára olyan innovációs programokat dolgozzon ki, melyek hidat képeznek a vállalatok és a startupok között." - mondta Jónás László, a Design Terminal üzletfejlesztési vezetője.

Címkék:
biztosítás, biztosító, együttműködés, alkalmazás,