Válása után gyógyult meg Gönczi Gábor: ennyi pénzt spórolhat a bevásárláson

Pénzcentrum2017. június 17. 15:30

Válása után gyógyult ki tejallergiájából Gönczi Gábor, így már fogyaszthat tejhelyettesítő termékek helyett rendes tejet is. Kiszámoltuk, mekkorát kaszál ezen havonta.

Gönczi Gábor szülei mesélték el a Pimaszúr átcuccol című műsorban, hogy Gönczi Gábor, Tatár Csillától való válása után kigyógyult a tejallergiából - írja a Story.

Nemrég foglalkoztunk a tejfogyasztással, amely cikkben annak is utánajártunk, hogy a különböző tejhelyettesítő termékek milyen áron kaphatóak a magyar boltokban.

A cikkből kiderült, hogy amennyiben valaki

  • az Aldiban vásárolt június másodikán, akkor a mandulaital 799 forinba került, míg a zsírszegény tej 149 forint volt,
  • a Liblbe ment bevásárolni június elsején, akkor 549 forintért tudott rizstejet venni, míg a zsírszegyény tej ára az Aldihoz hasonlóan 149 forint volt.

Ebből könnyen ki lehet számolni, hogyha Gábor 3 deciliter mandulaitalt ivott eddig tej helyett naponta, akkor mostantól 5 850 forintot spórol havonta, míg ha rizstej volt a választása, akkor pedig 3 600 forinttal jár jobban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Aki kíváncsi, hogy mennyiért árulják a tejet a különböző áruházak, azoknak álljanak itt az Aldi és a Lidl június eleji árai.

Loading...
Loading...
Borítókép forrása: MTI Fotószerkesztőség

Címkék:
biztosítás, allergia, tv2, sztár, bulvár,