Neked van már biztosításod kutyasétáltatásra?

Világgazdaság2015. március 20. 09:14

A biztosítók Magyarországon is egyre több különleges igényeket kielégítő terméket kínálnak. A legtöbb ilyen biztosítás a lakásbiztosítás vagy a casco mellé köthető kiegészítő, de lehet már szerződni a kutyasétáltatásra is egy biztosítóval - írja a Világgazdaság.

Egyre több biztosító nyújt különleges biztosítási formákat az ügyfeleknek, amivel speciális igényeket elégíthetnek ki. A CIG Pannónia például az alábbi termékekkel jelent meg:

  • Készfizető kezességi biztosítás
  • Vételár biztosítás autóra (öt évre)
  • Kiterjesztett gépjármű-garancia

Az Aegon is kínál speciális esetekre fizető biztosítást, náluk kerékpárunkat, kisállatainkat, sífelszerelésünket vagy a kertünket is biztosíthatjuk.

Ezeknek van jövőjük, kisállat tartók jó célcsoport, kedves számukra a téma, a kerékpárral közlekedők száma is dinamikusan nő Magyarországon és a fővárosban, valós félelem a lopás

- mondta Marosvölgyi Péter, az Aegondirekt igazgatója.

Az asszisztencia (segítségnyújtás) az egyik legnyereségesebb biztosítási forma az MNB adatai szerint. Az Allianz is hisz benne, tavaly ősszel vezetett be új csomagokat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Váratlan baj esetén a biztosítottak segítséget kapnak, például keres nekik a biztosító lakatost, ha beletört a kulcs a zárba, vagy betegség esetén megszervezi a bevásárlást, sőt akár a kutyasétáltatást is.

 

Címkék:
biztosítás, kisállat biztosítás,