Újabb fotók a banki robbantóról: 10 milliót kap, aki felismeri

Pénzcentrum2014. január 17. 14:35

A csütörtökihez képest némileg jobb minőségű felvételeket közölt a rendőrség a Lehel úti bank felrobbantójáról. A bűncselekménnyel kapcsolatban bruttó 10 millió forintot tűzött ki az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda állományából 135 fős nyomozócsoport folytatja a Budapest XIII., Lehel úti pénzintézetnél történt robbantásos bűncselekmény felderítését.


A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövető azonosítására, elfogására létrehozott 135 fős nyomozócsoport az eltelt idő alatt számos nyomozási cselekményt elvégzett. A széleskörű adatgyűjtés során beszerzett információkat folyamatosan, a nap 24 órájában ellenőrzik, értékelik, folyamatos a helyszínen rögzített nyomok értékelése.


A nyomozócsoport létszáma bővíthető, az országos rendőrfőkapitány intézkedett szükség esetén további erők és eszközök azonnali biztosítására. A nyomozás a teljes szakértői vizsgálatok, bizonyítás tekintetében elsőbbséget élvez.


A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrség keresi, azt a fekete bukósisakot, sötét kezes-lábast viselő 180-185 centiméter magas ismeretlent, aki a helyszínről egy cross enduro jellegű, forgalmi rendszám nélküli, 125 cm³ vagy 250 cm³ hengerűrtartalmú, robogónál nagyobb méretű motorkerékpárral elhajtott.

Címkék:
biztosítás, bank, cib robbanás,