Íme egy gyors és olcsó biztosítás! + videó

Pénzcentrum2011. december 4. 10:04

Nem lenne egyszerű dolga annak a tudatos fogyasztónak, aki az összes hazai biztosító összes terméke közül szeretné kiválasztani a neki leginkább megfelelő terméket. személyesen begyűjteni az összes ajánlatot ugyanis csaknem megoldhatatlan feladat. Szerencsére erre a "körutazásra" nincs szükség, hiszen a biztosítók is jelen vannak az interneten. Online biztosítást kötni így csak néhány percbe kerül.


Az online biztosítás a legegyszerűbb biztosításkötési forma. Az embernek nem kell bemennie egyetlen biztosítótársaság irodájába sem, otthonról egyszerűen megkötheti a biztosítását - mondta Szombat Tamás, a Magyar Biztosítók Szövetsége Autós Tagozatának elnöke. Emellett a világhálón megtalálható az összes biztosító ajánlata és az erre szakosodott oldalakon ezeke közül kis is tudjuk választani a számunkra legmegfelelőbbet.

Az online biztosításkötés egyszerűsége ott is megnyilvánul, hogy az interneten bankkártyánk segítségével egyúttal be is fizethetjük a kiválasztott biztosítás díját. Ma már csaknem minden típusú biztosítás elérhető online, így a kötelező gépjármű felelősség biztosításon kívül utasbiztosítást, lakásbiztosítást és akár kisállat biztosítást is köthetünk az interneten.

Címkék:
kisállat biztosítás,