Új lehetőség biztosításközvetítőknek (x)

Pénzcentrum2009. október 12. 08:00

Az Agenta-Consulting Kft. független biztosításközvetítő vállalkozás, amely nem MLM rendszerű üzleti modellben egyesíti a biztosítási piac kis-és közepes szereplőinek érdekeit. A kiemelkedően magas jutalékok mellett semmilyen értékesítési elvárást nem támaszt, és a közvetítői igényekre szabott technikai, szakmai háttértámogatást, online szolgáltatásokat nyújt a szerződött biztosításközvetítő partnereinek.

Stabil, osztrák anyagi háttérrel
A hazai piacon egyedülálló rendszer alapja, hogy a biztosításközvetítő partnereink igényeinek rendelünk mindent alá. Ennek megfelelően magas szintű szakmai és technikai háttértámogatást, illetve kiemelkedő jutalékfeltételeket kínálunk biztosításközvetítő partnereinknek.

Értékesítési, és termékkényszer nélkül
A legfontosabb, hogy az értékesítési és teljesítménykényszer nélkül, pozitív módon ösztönző rendszerben működünk együtt a biztosításközvetítő partnereinkkel. Az eddigi tapasztalatok alapján bátran kijelenthetjük, hogy a közvetítők jobban tudnak az ügyfeleik valós igényeire koncentrálni, ha nem köti őket egy adott biztosító, egy adott módozat vagy a termékre vonatkozó értékesítési kényszer. Ahogy anyacégünk sem, az Agenta-Consulting Kft. sem támaszt értékesítési- és termékkényszert közvetítői felé.

A hazai piac egyik legmagasabb jutalékátadása
Az Agenta-Consulting Kft. közvetítői jutalékrendszere a hazai piacon a legmagasabb jutaléktovábbadási kategóriában van. Partnereink az Agenta-Consulting közvetítői jutalékaiból legalább 80%-ban részesülnek, azonban ha a közvetítő éves jutalékbevétele meghaladja a 3 millió forintot, akkor a továbbadás mértéke már 90%. Mindemellett, a biztosítókkal és pénztárakkal kötött jutalék-megállapodásaink minden szerződött közvetítő partnerünk számára nyilvánosak, és így a bevételük előre kalkulálhatóvá válik.

Online ügyviteli rendszerek, tarifa-összehasonlítók, szakmai támogatás
Speciális oktatásokkal, személyes problémakezeléssel, kimagasló szaktanácsadással, online jutalék-és állomány-nyilvántartással, letölthető biztosító nyomtatványokkal, tájékoztatókkal, marketing anyagokkal segítjük biztosításközvetítő partnereink munkáját. Emellett, tarifa összehasonlító, és ajánlatkészítő szoftverekkel teljes körű támogatást tudunk biztosítani mind szakmai, mind pedig technikai téren.

2,5 év távlatában - múlt és jövő
Sikeresen ültettük át a magyarországi piacra a 13 éves osztrák tapasztalatokat, a bevezetés szakaszára kitűzött céljainkat megvalósítottuk. A 2009. év sok izgalmat tartogat számunkra, mert elérkeztük az első megújulásunkhoz. Informatikai és arculati fejlesztéseink egy erős, biztos talajon álló alapra épülnek. Az Agenta-Consulting Kft. megújulása azonban nem csupán informatikai és arculati fejlesztés és arculatváltás, hanem innovatív előrelépéseink folyamatos fejlődésre törekvésünk prezentálása is egyben.


AGENTA-CONSULTING BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ KFT.
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 54-58
Levelezési cím: 1380 Budapest, Pf. 1074
Telefon: (1) 236-3400
Fax: (1) 236-3409
Web: www.agenta.hu

(x)

Címkék: