Autósok figyelem! Újabb traffiboxok jelennek meg az utakon, mutatjuk a pontos helyszíneket

Pénzcentrum2024. március 11. 12:02

Újabb két traffiboxot helyeznek el Komárom-Esztergom vármegye útjain, ezúttal az Oroszlányi sofőröknek lesz érdemes figyelniük a sebességükre.

Érdemes lesz figyelniük a tempójukra a Komárom-Esztergom vármegyében autózóknak, újabb két helyen jelennek meg ugyanis traffiboxok. Az egyik Oroszlányban, a Mindszenti utcában, az ipari park felé menő útszakaszon, a másik pedig a Kecskédi utcában, a városhatárt jelző tábla előtt.

Ez nem véletlen, a hírről beszámoló helyi lap szerint ugyanis legutóbb másfél hónapja ütközött három autó a Kecskédi utcában, míg tavaly márciusban a Dózsa György utca és a Kecskédi utca találkozásánál csattant össze három autó.

Két éve a Mindszenti utcánál történt súlyos baleset: két személyautó frontálisan ütközött a Mester utcai kereszteződésnél. Az egyik autó az oldalára borult, az eszméletlen, súlyosan sérült sofőrt az Oroszlányi Önkormányzati Tűzoltóság feszítő vágó berendezés segítségével vágta ki.

A portál megjegyzi, Komárom-Esztergom vármegyében eddig két helyszínen volt traffibox: Nyergesújfalun a Kossuth utcában, illetve Tatán a Május 1. úton. Emellett megemlítették, hogy hamarosan az Esztergom közelében lévő 117-es, dorogi elkerülőúthoz is kerül majd egy traffibox.

Címkék:
közlekedés, autó, baleset, rendőrség, utca, sebességmérés, közlekedésbiztonság,