Itt vannak az első fotók: ikonikus autó újul meg, visszatér egy vadító szín is

Pénzcentrum2024. február 14. 16:15

Visszatér az ikonikus sárga szín a megújult Nissan Juke városi crossoveren. Széles körű fejlesztések voltak a belső térben is a pontosabb illesztések, a finomabb kidolgozás, az ergonómia és a kényelem javítása érdekében. Az N-Sport felszereltségi szint bevezetésével egy új kategória született a modellcsaládban. A továbbfejlesztett Juke gyártása hamarosan elkezdődik a gyártó sunderlandi üzemében.

A Nissan, az életciklus közepén végrehajtott frissítés során a vásárlói igényekre reagálva újra bevezeti a sárga külső színt a Juke városi crossover modelljén, miután a sárga szín az első generációs Juke esetében is népszerű volt. Az új sárga szín bevezetésén túl a márka tervezői és mérnökei lényeges változtatásokat eszközöltek a Juke belső terében azért, hogy feldobják az utastér hangulatát. Ennek érdekében átdolgozták a középkonzolt és a műszerfalat. Az utastér új anyagokkal, díszítésekkel és kifinomult illesztésekkel is gazdagodott. Emellett a jármű digitális kommunikációs eszközei is frissítésre kerültek nagyobb érintőképernyővel és új funkciókkal - közölték.

A fent említett frissítések mellett egy új felszereltségi szint is bemutatkozik N-Sport néven a kínálatban, amely a Juke dinamikus tulajdonságait hangsúlyozza mind a külső, mind a belső részletek tekintetében. Az új sárga árnyalat eltér az előző generációs Juke árnyalatától. Az előző Juke-hoz képest az új szín valamivel halványabb, így modernebb és hatásosabb megjelenést kölcsönöz az autónak.

Az N-Sport kivitelben az új sárga szín hatását fokozza a kontraszt a fekete tetővel, a keréktárcsákkal, a visszapillantó tükrökkel, a kerékjárati ívekkel, a hűtőráccsal, valamint az A- és B-oszlopokkal. Az összhatás kiemeli a Juke természetes vizuális hatását, hozzáadva egy csipetnyi pimaszságot és fellépést.

Az utastéri frissítések

Az első változás, amelyet a korábbi vásárlók észrevesznek, amikor az Acenta felszereltség feletti változatok kormánya mögé ülnek, az a központi infotainment-képernyő megnövekedett mérete. Ennek az átmérője mostantól 12,3 hüvelyk lesz, és 8 fokban megdöntött a vezető felé, hogy a képernyő túlsó szélén lévő érintőgombokat kényelmesen elérhetővé tegye, ugyanakkor fokozza a pilótafülke-érzést, amelyet a Juke vásárlói nagyon szeretnek. A kormány új, simább, bőrszerű anyaggal van bevonva.

Címkék:
autó, rendszer, autóvásárlás, sárga, nissan, újautó, modellfrissítés,