Rekordlassú parkolás egy magyar lakótelepen: ez azért már tényleg súlyos

Pénzcentrum2021. április 6. 10:32

Eléggé meggyűlt a baja a parkolással egy Peugeot sofőrjének: még segítséggel sem tudott beállni a gigászi helyre egy lakótelepen. Oké, ezzel még nem is lenne baj, nem születik mindenki profinak, ám egy másik autónak is nekiment. Mutatjuk az ország talán leglassabb parkolását.

A Budapesti Autósok Közössége időről időre elképesztő olvasói videókat közöl a magya utakról, de ilyet ők is ritkán látnak: a most publikált felvételen egy Peugeot sofőrjének gyűlik meg a baja egy viszonylag egyszerű parkolási szituációval. Hely van bőven, de az autós még segítséggel sem képes beállni a másfél autónyi helyre.

A parkolóhely nem volt kicsi, viszont a Peugeot "sofőrjének" minden (is) útban volt. Sajnos volt ott egy kék Fiat Punto, amiben kárt is okozott, valamint az a járda (padka) sem sokat segített a helyzeten. Bizony probléma az, ha nem tudod, hogy a kormány tekergetése mikor és milyen hatást vált ki az autódból

- kommentálta a Budapesti Autósok Közössége. És valóban: parkolás közben a kisautó sofőrje még neki is ment a mellette állónak, papírt pedig nem hagytak a kék autón. Nem tudni, hogy mennyi ideig tartott a manőver, a videó 10 és fél perces, de időnként belegyorsítottak. És akkor lássuk a felvételt, sok türelmet hozzá:

Címkék:
parkolás, videó, autósok, budapesti autósok közössége,