Milyen válság? Ezek a magyarok ugyanúgy sorban állnak az új autókért

Pénzcentrum2020. június 23. 11:30

A nagycsaládosok töretlenül érdeklőnek a kedvezményesen megvásárolható 7 személyes autók iránt. Kiderült, hogy az ingyenes budapesti parkolás is segített némiképp a vállalkozásoknak.

Ha megnézzük, hogy mekkora igény van a nagycsaládos autóvásárlási támogatásokra, akkor ezen a téren olyan mintha nem is lett volna válság. Az érdeklődés akkora, mint a járvány előtt

- mondta a Növekedés.hu-nak Schiller Márk a 7 személyes autókra igényelhető 2,5 milliós állami támogatás kapcsán. A Schiller Autó Család marketingvezetője arról beszélt, minimálisan segített az üzleten az, hogy ingyenessé tették Budapesten a parkolást, mivel az emberek egyre többet kezdték használni az autóikat, emiatt a balesetek, autó sérülések száma is megnőtt, a ügyfelek pedig megszaporodtak a vállalat karosszériás műhelyeiben.

Elmondta, bár még nem rendeződött vissza a forgalom a válság előtti szintre, de jelentős előnyt jelent, hogy komoly raktárkészlettel rendelkeznek, hiszen sok autógyárnál vannak ellátási nehézségek.

Címkék:
hitel, autó, válság, nagycsaládosok autóvásárlási támogatása, autóvásárlási támogatás, nagycsaládos autó, parkolás budapest,