Tömegek kaptak mikuláscsomagot Budapesten, pedig fizettek a parkolásért

Pénzcentrum2017. december 5. 17:30

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy egy meglehetősen visszás reklámkampány terjed Óbudán. Egy online barkácsáruház megbízásából tesznek piros mikuláscsomagokat az autók szélvédőjére, amelyek megtévesztésig hasonlítanak a parkolási büntetésekre.

Hétfő délután sétáltam vissza a kocsimhoz, amikor láttam, hogy egy piros csomag virít a szélvédőmön, az ablaktörlőlapát alatt. Nagyon felhúztam magam, mert fizettem a parkolásért SMS-ben

- kezdte beszámolóját hősünk. Mikor már közelebb ért az autójához, látta, hogy a kis piros zacskón van egy mikulást ábrázoló grafika, úgyhogy elkezdett fellélegezni, mikor pedig kibontotta a csomagot, egy barkácsbolt szórólapját találta benne.

Tuti, hogy soha nem fogok ezeknél vásárolni, nem tudom, mit képzelnek

- sommázta véleményét a reklámkampányról a rászedett autós.

Mivel a Pénzcentrum szerkesztősége is Óbudán található, kimentünk egy sétára, és láttuk, hogy a környékünkön is tele vannak a parkoló autók szélvédői ilyen reklámanyaggal.

Azon felül, hogy ideges lettem, hogy megbüntettek, még igénytelen is a hirdetés. Hogy lehet így rárakni a Mikulás-sapkát a szerencsétlen Bethlen Gáborra?

- zárta levelét az átvert óbudai parkoló, és valóban nem sikerült túl jól.

Címkék:
utazás, közlekedés, autó, Budapest, parkolás, óbuda,