Ne bajlódj újévkor a pályamatricával: már idén megveheted

Pénzcentrum2016. december 6. 19:00

A korábbi évek gyakorlatától eltérően, idén már decemberben meg lehet vásárolni a 2017-re érvényes megyei és országos matricákat is.

Fontos változás jön az autópálya matricák rendszerében. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ma jelentette be, hogy idén a korábbi évek gyakorlatától eltérően, idén már decemberben meg lehet vásárolni a jövő évi megyei és országos matricákat is. A korábbi rendszerben az éves matricákat leghamarabb a vonatkozó év januárjában lehetett megvenni. Most viszont a decemberben elővásárlással megvett éves matricák januártól kezdve lesznek érvényesek.

A www.autopalyamatrica.hu weboldalt üzemeltető Voxinfo Kft. már korábban is több olyan jelzést kapott az ügyfeleitől, hogy komoly igény lenne valamiféle elővásárlási lehetőségre; arra, hogy a januári csúcsidő előtt már kézhez lehessen kapni az autópálya matricát. Sokaknak kényelmetlenséget jelent, hogy az újév utáni utazás előtt már a matricával is bajlódniuk kell, 

sokak pedig karácsonyra szerettek volna autópálya matricát ajándékozni, személyes vagy céges ajándékként is.

A weboldalon mind a jövő évi megyei, mind az országos matricák megvásárolhatók lesznek december 8-tól, változatlanul a 2016-os árakon. A vásárlás kétféle fizetési módon lehetséges: bankkártyával és online átutalással egyaránt.

Címkék:
utazás, autó, autópálya, autópályamatrica, újév, matrica,