Emiatt fáj most Debreczeni Zita szíve: jókora veszteség érte

Pénzcentrum2016. július 4. 16:52

Vasárnap délután tette közzé Debreczeni Zita, hogy a belvárosból ellopták a robogóját. A járműnek jól felismerhető, kék-fehér festése van, így a celeb reménykedik, hogy ez alapján könnyen azonosítják, és hamarosan visszakapja a szívéhez közel álló Vespáját. Ugyan egy robogó ellopása is bosszantó, azonban az autó eltulajdonítása is hatalmas érvágást jelenthet. Vajon melyik típusokat kedvelik leginkább a tolvajok?

Óriási veszteség érte Debreczeni Zitát, ellopták a kedvenc Vespáját a belvárosból. A ruhatervező-fotós-egykori glammodell jellegzetes, kék-fehér robogóját az V. kerületből lopták el a Facebook-bejegyzése szerint.

Loading...

A motorok mellett sok autót is eltulajdonítanak, sőt ezekről rendszeresen készül felmérés is. A legfrissebb lista egyébként ma került napvilágra, de melyik autót lopják el legszívesebben a tolvajok?

Ezt a típust lopják leginkább

Tavaly a leglopottabb autó a Suzuki Swift volt, azonban 2016 első félévében már csupán a harmadik legnépszerűbb autótípus volt a tolvajok körében. A helyét ugyanis a Ford Focus vette át, amely a Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület (NAKE) szerint így a leglopottabb autó most Magyarországon. A típusok között az Audi A4 is felkerült a toplistára, pedig korábban a tíz között sem szerepelt.

Loading...

A márkák között is a Ford van az élen, a Suzuki "csak" az ötödik helyet csípte meg. Meglepő, hogy a BMW-k a korábbiakkal ellentétben dobogós helyen szerepelnek a leglopottabb autómárkák listáján. Az autólopási statisztikákról EBBEN a cikkünkben olvashatsz részletesebben.

Mit tehetünk a tolvajok ellen?

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A profi tolvajok ellen számos technika terjedt el, azonban nem kizárt, hogy ezek ellen van megoldása a bűnözőknek. Az autónkat ugyan nem szerzi vissza, azonban pénzügyileg kárpótolhat minket, ha olyan casco biztosítást kötünk, ami lopás esetén is fizet.

Címkék:
utazás, autó, lopás, autólopás, robogó,