Ezeket az autókat lopják a leginkább Magyarországon: itt a lista

Pénzcentrum2016. április 14. 11:05

Még mindig a Suzuki Swift a magyar autótolvajok kedvence: 2015-ben 100-ból 5 ellopott kocsi Swift volt. Budapesten továbbra is a XI. kerület vezeti magasan a lopási statisztikákat, vidéken pedig a Dunakeszin, Budaörsön és Kistarcsán élők tarthatnak leginkább a bűnözőktől.

Mivel tavasszal hagyományosan felfut a gépjármű lopások száma, így itt az ideje alaposabban is górcső alá venni, mi is most a bűnözők kedvenc márkája és típusa Magyarországon, illetve hol kell leginkább tartani a bűnözőktől.

Loading...

Az autovadasz.eu statisztikái szerint tavaly a Volkswagen, a Toyota, és a Ford vezette a márkák lopási rangsorát, míg típus szerint a Swift (Suzuki), illetve a Focus (Ford) volt a tolvajok kedvenc célpontja.

Loading...

Az oldal adatai szerint a legtöbb autót a fővárosban viszik el; a vidéki lopások a teljes megoszlás alig 12 százalékát teszik ki. Budapesten a XI. kerületből lopták el a legtöbb autót tavaly, de rosszul áll a II., valamint III. kerület is. Vidéken pedig leginkább a Dunakeszin, Budaörsön és Kistarcsán élők tarthatnak a tolvajoktól.

Loading...
Címkék:
utazás, autó, lopás, bűnöző, autólopás,