Világsztár érkezik a magyarországi Aldi üzleteibe: ennek sokan örülnek majd

2019. október 28. 11:30

November 3-tól érhető el a Halle Berry nevével fémjelzett ruhakollekció az ALDI magyarországi üzleteiben. A kínálatban pólók, blúz, ruha, kardigán, farmer, sál és női táska található, a divatra fogékony vásárlók igényeire szabva.

Az ALDI nem először fog össze világsztárral, 2017-ben Anastacia segítségével debütált a Music Loves Fashion kollekció. Az ismert énekesnőt idén egy Oscar-díjas színésznő, Halle Berry váltja, akinek megjelenése nem csupán a filmekben stílusos. Az egykori Bond-lány, aki a sorozat "Halj meg máskor" című részében a korábbi Bond-filmek előtt tisztelegve többek közt Ursula Andress legendás jelenetét ismételte meg, nemcsak szépségéről ismert, hanem tehetségéről is, amit a szakma 2002-ben a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal ismert el a Szörnyek keringőjében nyújtott alakításáért. Halle örömmel vállalta a felkérést, és az ALDI-val közösen tervezte meg a "blue motion by Halle Berry" kollekciót, amelynek minden darabja hűen tükrözi a színésznőre jellemző letisztult, ámde izgalmas stílust. Az egyes ruhadarabok kényelmes, puha anyagokból készültek, és sokféleképpen variálhatók.

Halle Berry nemcsak színésznőként ismert, számos karitatív szervezetet segít munkájával, felemeli szavát a családon belüli erőszak, valamint az éhezés ellen vagy éppen az őt is érintő cukorbetegségre hívja fel a figyelmet, és hamarosan debütál első rendezése is. 

A divat nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Olyan, könnyen viselhető kollekciót szerettem volna tervezni, amely jó minőségű elemekből áll, és mindenki számára elérhető. Ezek a ruhák egyszerre lazák és kifinomultak, tökéletesen tükrözik a stílusomat. Nagyon izgatott vagyok a kollekcióval kapcsolatban, és remélem, a vásárlók olyan örömmel viselik majd, mint amilyen örömöt nekem a megtervezése okozott

- mondta a színésznő a bemutató kapcsán. Az ALDI "blue motion by Halle Berry" kollekciója Magyarországon november 3-ától érhető el a készlet erejéig, az áruházlánctól megszokott kiváló ár-érték arányban.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem