2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Világmárka indít hűségprogramot: dörzsölhetik markukat a magyar vásárlók


Világmárka jelentette be, hogy a mai nappal Magyarországon is elindult a hűségprogramja. A teljes mértékig digitális program személyre szabott ajánlatokkal, különleges élményekhez és ajándékokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a márka hűséges vásárlóit.

A H&M Hűségprogram túlmutat a pontgyűjtésen és kedvezményeken, és az exkluzív, személyre szabott ajánlatokra és élményekre is fókuszál - írja közleményében a vállalat. Így az időszakos kedvezmények mellett rendezvényekre és különleges ajándékokra is jelentkezhetnek a klubtagok.

Ez a Hűségprogram ráadásul digitális, nincs szükség plasztikkártyára vagy papír alapú utalványokra az ajánlatok beváltásához - egyszerűen csak regisztrálni kell a H&M applikáción vagy a hm.com-on, vagy a már meglévő fiókot kell átváltani klubtagságra -  így a klubtagok bárhol könnyen hozzáférhetnek digitális klubkártyájukhoz. Az ajánlatok és a pontgyűjtés online és az üzleteinkben egyaránt zajlik, nem korlátozódik egyik felületre sem.

A Hűségprogram egy kétlépcsős rendszer: bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után a H&M Klubtag Plus klubtaggá válik. Ezen kategória tagjai további egyedi ajánlatokat kapnak.

Milyen kedvezményekkel, előnyökkel jár?

Pontgyűjtés, extra kedvezmények a leárazott termékekre, ingyenes szállítás 12.000 forint felett és ingyenes visszaküldés online vásárlás estén, valamint további speciális ajánlatok és kedvezmények.

A Plus klubtagok ezen túlmenően további előnyöket élvezhetnek: előzetesen hozzáférhetnek a leárazásokhoz, egyedi hozzáférést kapnak a különleges kollekciókhoz, teljesen ingyenes szállítást és visszaküldést online rendelés esetén, valamint előzetes hozzáférésük lesz exkluzív eseményekhez és ajánlatokhoz.

Hogy lehet valaki Plus Klubtag?

Minden klubtag pontokat kap vásárlásai után - 100 forintonként 1 pontot. 750 pont felett aktiválódik a Plus klubtagság. Hűségprogram elindulásának alkalmából minden vásárló, aki feliratkozik klubtagnak a H&M alkalmazásban vagy a hm.com oldalon február 25 és március 1 között, egy egyszeri 20 százalék kedvezményt kap a teljes vásárlásából - írják

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS