2020. április 2. csütörtök Áron

Világmárka indít hűségprogramot: dörzsölhetik markukat a magyar vásárlók


Világmárka jelentette be, hogy a mai nappal Magyarországon is elindult a hűségprogramja. A teljes mértékig digitális program személyre szabott ajánlatokkal, különleges élményekhez és ajándékokhoz való hozzáféréssel jutalmazza a márka hűséges vásárlóit.

A H&M Hűségprogram túlmutat a pontgyűjtésen és kedvezményeken, és az exkluzív, személyre szabott ajánlatokra és élményekre is fókuszál - írja közleményében a vállalat. Így az időszakos kedvezmények mellett rendezvényekre és különleges ajándékokra is jelentkezhetnek a klubtagok.

Ez a Hűségprogram ráadásul digitális, nincs szükség plasztikkártyára vagy papír alapú utalványokra az ajánlatok beváltásához - egyszerűen csak regisztrálni kell a H&M applikáción vagy a hm.com-on, vagy a már meglévő fiókot kell átváltani klubtagságra -  így a klubtagok bárhol könnyen hozzáférhetnek digitális klubkártyájukhoz. Az ajánlatok és a pontgyűjtés online és az üzleteinkben egyaránt zajlik, nem korlátozódik egyik felületre sem.

A Hűségprogram egy kétlépcsős rendszer: bizonyos mennyiségű pont összegyűjtése után a H&M Klubtag Plus klubtaggá válik. Ezen kategória tagjai további egyedi ajánlatokat kapnak.

Milyen kedvezményekkel, előnyökkel jár?

Pontgyűjtés, extra kedvezmények a leárazott termékekre, ingyenes szállítás 12.000 forint felett és ingyenes visszaküldés online vásárlás estén, valamint további speciális ajánlatok és kedvezmények.

A Plus klubtagok ezen túlmenően további előnyöket élvezhetnek: előzetesen hozzáférhetnek a leárazásokhoz, egyedi hozzáférést kapnak a különleges kollekciókhoz, teljesen ingyenes szállítást és visszaküldést online rendelés esetén, valamint előzetes hozzáférésük lesz exkluzív eseményekhez és ajánlatokhoz.

Hogy lehet valaki Plus Klubtag?

Minden klubtag pontokat kap vásárlásai után - 100 forintonként 1 pontot. 750 pont felett aktiválódik a Plus klubtagság. Hűségprogram elindulásának alkalmából minden vásárló, aki feliratkozik klubtagnak a H&M alkalmazásban vagy a hm.com oldalon február 25 és március 1 között, egy egyszeri 20 százalék kedvezményt kap a teljes vásárlásából - írják

Címlapkép: Getty Images

Mi az a koronavírus?

A 2019-nCoV (SARS-CoV-2) névre keresztelt vírus a koronavírusok közé tartozik. Ma "mindössze" 7 olyan koronavírusról tudunk, ami az embereknél is képes betegséget okozni - súlyosságukat tekintve nagyon változatos problémákkal: az egyszerű náthától a súlyos légúti problémákig. Aki nem tudná, ugyanez a vírustörzs (koronavírus) felelős a néhány éve feltűnt SARS-ért és MERS-ért. A vírus okozta megbetegedés hivatalos neve COVID-19.

Hogyan terjed a koronavírus?

A COVID-19 főként cseppfertőzéssel terjed, de a kutatók által az sem zárható ki, hogy a fertőzött széklettel való érintkezés során is megfertőződhetünk.

Kik kaphatják el a koronavírust?

Ahogy más, a légutakat érintő vírusfertőzést, úgy a koronavírust is gyakorlatilag bárki elkaphatja. Viszont erre is fogékonyabbak lehetnek a krónikus betegségekben szenvedők, a legyengült immunrendszerűek, a kisgyerekek és az idősebbek. A betegség lefolyása náluk súlyosabb tünetekkel járhat, és a szövődmények is gyakoribbak.

A koronavírus tünetei

A koronvírus lappangási ideje a jelenlegi tudásunk alapján 2-14 nap. A tünetek súlyossága egyénenként nagyon eltérő lehet, vannak, akik kb. teljesen tünetmentesek, míg mások csak enyhe tüneteket tapasztalnak. Ez is hozzájárul a COVID-19 gyors terjedéséhez. A koronavírus a légutakat támadja meg. A fertőzés tünetei kezdetben hasonlítanak az influenza vagy egyéb légúti fertőzés tüneteihez:

  • száraz köhögés
  • láz
  • gyengeség, fáradékonyság
  • légzési nehézségek
  • légszomj
  • hasmenés
  • torokfájás (ritkábban)
  • orrfolyás (ritkábban)

A COVID-19 okozta fertőzés az esetek nagyjából kb. 80 százalékában enyhe vagy közepesen súlyos tünetekkel jár együtt, míg a jelenelgi statisztikák szerint az érintettek negyedénél volt súlyos a betegség. Az elsődleges, influenzaszerű tünetek után a betegség továbbterjedhet a tüdőre, súlyos légzési nehézségeket okozva. A koronavírus szövődménye tüdőgyulladás, akut légzőszervi distressz szindróma (ARDS), szeptikus sokk, veseelégtelenség, végső esetben pedig halál is lehet. A kórházi kezelésre szorulók többsége a fertőzés előtt egészséges volt. A halálos áldozatok azonban azok közül kerültek ki, akik a fokozott rizikójú csoportokba tartoztak, például krónikus betegségeik, szívproblémáik, cukorbetegségük volt vagy idősebbek voltak.

Minden a koronavírusról a Pénzcentrum tematikus mellékletében - KATT!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Megszólalt a pesti elitgimnázium igazgatója: így megy náluk a digitális oktatás
Gadóné Kézdy Edit, a Deák Téri Evangélikus Gimnázium igazgatónője adott interjút a Pénzcentrumnak.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

04.02-04.07
Országos

Interspar

04.02-04.11
Budapest

Spar

04.02-04.11
Országos

Tesco

04.02-04.06
Budapest

Auchan

04.02-04.08
Országos

Praktiker

04.02-04.12
Országos

Aldi

04.01-04.08
Országos

Auchan

Húsvét
03.12-04.11
Országos

  Ajánlatunk