2019. november 18. hétfő Jenő

Veszélyes elektronikai cikket hív vissza az Auchan: azonnal vidd vissza, ha vettél!


Veszélyes hajszárítót hív vissza az Auchan. Arról nem tudni, pontosan mi baj van vele, de azt kérik, hogy aki vett ilyet, az ne használja.

Visszahívja egyik hajszárítóját az Auchan. A részleteket nem taglalták a honlapjukon, csak annyit írtak, biztonsági okok miatt kell visszavonni a terméket.

A visszahívott hajszárító pontos leírása:

A termék neve: QILIVE HAJSZÁRÍTÓ Q.5214

EAN KÓD: 3245676515107

A boltlánc arra kéri azokat, akik vásároltak belőle, hogy ne használják azt, vigyék vissza valamelyik Auchanba, ahol a vevőszolgálaton - blokk nélkül - visszaadják a termék árát.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS