Vége a Magyar Posta egyeduralmának? Feltűnt egy új vetélytárs

2019. szeptember 21. 12:00

Új, magyar fejlesztésű felügyeleti egység kerülhet a NAV-hoz bekötött étel- és italautomatákba. Megkapta ugyanis a hatósági engedélyt egy magyar fejlesztésű eszköz. A teljeskörű telemetriai támogatással működő megoldás minden olyan helyen használható, ahol kezelőszemélyzet nélküli fizetési rendszerek működnek, így akár a parkolóautomatákba is beépíthető.

Megszerezte a felügyeleti szolgáltató engedélyt a Tekinvest Holding Zrt., így az ital- és ételautomaták tulajdonosai mostantól szabadon dönthetnek arról, hogy a Magyar Posta megoldását vagy a Tekinvest AFE felügyeleti egységet használják a NAV által előírt adatszolgáltatási kötelezettségük teljesítésére. A korábban élő szabályozás értelmében ugyanis az áruautomaták tulajdonosai kizárólag a posta felügyeleti egységét használhatták, ami 18-21 ezer darabos garantált megrendelést jelentett, hiszen ennyi gép működik Magyarországon.

A cég nem ismeretlen a piacon, hiszen jelenleg 60 ezer darab adóügyi egységet és pénztárgépet működtet, ami 35 százalékos piaci részesedést jelent számára.

Mi vagyunk az egyetlen magyar cég, aki online pénztárgépet tervezett, gyártott és piacra dobott. Kézenfekvő volt tehát a felügyeleti szolgáltató engedély megszerzése is

- mondta Temesfői Zsolt, a cég vezérigazgatója. Az új szereplő számára egyedülálló versenyelőnyt jelenthet, hogy a hardvertől kezdve a mesterséges intelligenciáig bezárólag integrált, teljes körű (wall-to-wall) megoldás, és 100 százalékban magyar fejlesztésű termék. Az új eszköz segítségével mindezeken túl egy vállalatirányítási menedzsment rendszer is üzemeltethető, amivel jelentősen javítható az automatákat működtető vállalkozások hatékonysága, szolgáltatásaik minősége, így javítható a versenyképességük is.

Az ilyen felügyeleti egységgel felszerelt automatáknál már lehet majd sima vagy paypassos bankkártyával is fizetni, összekapcsolva akár bizonyos cafetéria szolgáltatásokkal is. A cég most az azonnali átutalási rendszer integrálásán dolgozik, de bármilyen szabványos eszköz, alternatív fizetési megoldás beépítésére készen állnak.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Tekinvest Holding Zrt. nem titkolt célja, hogy a magyar parkolóautomaták adatai is az ő felügyeleti egységein keresztül jussanak el az adóhatósághoz.

A műszaki megoldások területén ebben a szegmensben vannak speciális igények, például az akkumulátoros működés miatt sziget üzemmódban működnek a gépek. Ez a terület nekünk olyan piaci versenykihívás, amelyet műszakilag és üzletileg is képesek vagyunk kezelni. A magyar és nemzetközi igényekre reagálva itt is szeretnénk szolgáltatni

- foglamazott Temesfői Zsolt.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem