12 °C Budapest

Változik a boltok nyitvatartása: még most érdemes sietni a Tescóba, Sparba, Lidlbe

2018. április 26. 17:00

Április 28-tól egy újabb négynapos hosszú hétvége veszi kezdetét Magyarországon, ami megkavarhatja az előre ütemezett bevásárlásokat is. Ennek apropóján utánajártunk, miként változik a legnagyobb áruházak nyitvatartása, valamint megnéztük azt is, hogy milyen akciókkal várják a boltok a szabadba kiszabaduló nyársalni, grillezni vágyó vásárlókat.

Április 28-tól újabb négy napos hosszú hétvége élesedik Magyarországon. Idén május elseje keddre esik, de extra (bedolgozott) napként kiadásra kerül a hétfő (04.30.) is. Az újabb hétköznapra eső munkaszüneti nap azonban megkavarja a boltok nyitvatartását is. A Tesco hivatalos oldalán közölt tájékoztatás szerint

az üzletek május elsején, azaz kedden zárva tartanak, viszont hétfőn a megszokott hétfői rend szerint, késő estig nyitva lesznek majd.

A Tesco gyakorlatából kiindulva megkerestük az Aldi, a Lidl, az Achan ügyfélszolgálatát is, ahol ugyanerről a nyitvatartási rendről tájékoztattak bennünket. Kérdéseinkkel megkerestük Maczelka Márkot, a Spar kommunikációs vezetőjét is, aki elmondta, hogy az ő üzleteik is csak kedden, azaz május elsején tartanak zárva, eltekintve a Liszt Ferenc repülőtéri, és a különböző töltőállomásokon üzemelő boltoktól, azok ugyanis nyitva lesznek az ünnepnapon is.

A nyitvatartási rend alapján kedden sok helyen nem lehet majd vásárolni az országban, éppen ezért már péntek estétől érdemes készülni, és nem mindent hétfőre hagyni, amikor a bónusz szabadnap miatt valószínűleg óriási tömegek ragadnak majd az üzletekben. A négynapos hétvégék -az esetleges bolti viszontagságok ellenére- azonban jó pihenőlehetőséget jelentenek a családoknak, ilyenkor ugyanis lehetőség van szabadság felhasználása nélkül utazni, önfeledten pihenni vagy utazás híján a kertben sütkérezni, vendégül látni családtagokat, barátokat.

Húsvéttal ellentétben ráadásul az idő sem zavar majd bele a kinti programok kialakításába, sőt az előrejelzések szerint 26-28 fok is lehet hétfőn, kedden. Ennek apropóján most főleg olyan akciókat gyűjtöttünk, melyek pénztárcabarát módón lehetnek bárki segítségére egy jó kis kerti grill vagy nyársalás alkalmával.

Spar

A Sparban vásárolhatunk frissen előhűtött grillcsirkét 529 forintos kilós áron, ha pedig egy kis zsömlét is ennénk hozzá, akkor a rozsos magvas buci 49 forint helyett 35-ért érhető el. Szintén a grill vonalon maradva vásárolhatunk sajátmárkás fűszereket is, melyekért 3 db vásárlása esetén csak 39 forintot kell otthagyni a boltokban. Szintén 3 darabos akció keretében vásárolhatunk mozarellát is 146 forint/darab áron. Vákumcsomagolt kolbászokat pedig 429 forinttól 599 forintig szerezhetünk be, akár 17 százalékos kedvezménnyel is. Azért, hogy zöldségből se legyen hiány, a fürtös paradicsom kilója 399, míg az étkezési csípős paprika darabja 69, a csemegehagyma csomója pedig 119 forintba kerül.

Ennél is több Sparos akcióért fusd át az áruház legújabb akciós kiadványát!

Lidl

A Lidlben a sertéscomb kilója 999, a csontos csirkemellé pedig 939 forint. Emellett a sült húskenyér 31 százalékkal olcsóbban 329 forintért kerülhet a kosárba, mint szendvicsalapanyag. Azért, hogy egy esetleg kirándulásra ne csak üdítőitalt, hanem valami egészséget is vihessünk, vásárolhatunk botmixerkészletet 5 555 vagy turmixgépet 6 999 forintért. A különböző húsok és zöldségek feldolgozásához pedig jól jöhet egy új kés vagy hámozó is, előbbit 899, utóbbit 599 forintrét vásárolhatjuk meg.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A diszkont további akciójáért nézd meg legújabb akciós kiadványukat!

Tesco

A Tescóban a gömbgrill 4 990, a csirkecomb farésszel pedig 34 százalékkal olcsóbban, 349 forintért várja a vásárlókat. Egy jó kis kerti bográcshoz vehetünk répát 249, brokkolit 498 kilós áron. De egy kis mártogatós rágcsálnivalónak tökéletesen megfelel a halványító zeller is 249 forintos csomagáron. Levesbe való zöldségmixet egyébként 329 forintért is beszerezhetünk, az áruház saját paraszt rozskenyere pedig 199 forintos csomagáron vihető haza. Grillezni való kolbászokat itt is temérdeket találunk, 395 forinttól egészen 849-ig, amik mellé a grillre 299 forint/csomagos áron dobhatunk egy kis rozsos, négymagvas kenyeret is. Azért, hogy az édesszájúak se maradjanak ki a jóból, többféle jégkrémet is beszerezhetünk akciósan - a teljesség igénye nélkül például minden Magnum pint és multipack, Vienetta vagy Big Milk vagy Swedish Galce jégrém 20 százalékkal kevesebbe kerül.

Ha még több tescós akció is érdekel, itt megnézheted a hiper további ajánlatait!

Aldi

Az Aldiban 1 139 forintba kerül a vákuumcsomagolt csirkemellfilé, és 1499-be egy csomag füstölt tonhal. A grillhúsokhoz jó választás lehet a helyben sült baguette 69 forintért, amihez kiegészítésként vásárolhatunk frankfurti vagy koktélvirslit is 30 százalékkal olcsóbban, 499 forintért. A húsok mellé jó választás lehet a kaliforniai paprika, melynek kilója fél áron 449 forintba kerül, de csinálhatunk a pirítósokra avokádó krémet is, melyhez az avokádó darabját 42 százalékkal olcsóbban, 199 forintrét dobhatunk be a kosarunkba.

Az Aldi további akcióiért fusd át a diszkont eheti kiadványát!

Auchan

Az Auchanba a bécsi virsli 1 199 forintba, a pulyka felsőcombfilé kilója 869 forintba kerül. A molek zsemle és shape stangli darabja egyaránt 99 forint, míg a nash körte 99 (db), a mézdinnye kilója pedig 299 forint. A sertés grillkolbász kilóját 1 599, a háztáji sertéslapockát pedig 1 299 forintért szerezhetjük be. A húsok mellé jó választás lehet a bio zellerszár és padlizsán egyaránt 269 forintért. A magyarosabb ízek kedvelői vehetnek paradicsomot 599, hegyes-erős paprikát 89 és vajretket 289 forintos áron. Annak pedig, aki nyársalni szeretne a csemegeszalonna 118 forint/10 dekás áron érhető el.

Az Auchan további kedvezményeiért nézd meg a bolt aktuális akciós újságját!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem