2020. augusztus 11. kedd Zsuzsanna, Tiborc, Lilian

Újjászületett a közkedvelt sorsjegy: egy csésze jó kávé árán most milliókat nyerhetsz


Július 10-én vezeti be a Szerencsejáték Zrt. az új, Kávészünet elnevezésű sorsjegyét. A játék a rohanó mindennapokban invitál pár perc pihenőre, egy gyors játékra. Az új Kávészünet sorsjegy az 500 forintos árkategóriában kínál gyors és egyszerű kikapcsolódást, 25 millió forintos főnyereménnyel.

A sorsjegyek a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban, a Szerencsejáték Zrt. termékei közül talán ezek azok, amelyek a legszélesebb vásárlói kört érik el. A legfrissebb kutatásokból kiderül, hogy a vásárlók többsége a kis nyereménnyel is elégedett, de vásárláskor és a sorsjegy kiválasztásakor a főnyeremény is vonzó tényező számukra. A játék rendkívül gyors, hiszen lekaparás után azonnal megtudhatjuk, szerencsénk volt-e, ez pedig szintén kedvelt tulajdonsága ezen terméknek. A megkérdezett sorsjegyvásárlók közel kétharmada (61%) vesz azért sorsjegyet, mert szeretne egy kisebb összeget nyerni, 36%-ukat a főnyeremény, szintén 36%-ukat pedig főként a játék gyorsasága motiválja. A játékélmény és -izgalom szintén nagy szerepet játszik, mindkettő a kutatásban résztvevők 34-34%-át ösztönzi játszásra. A megkérdezettek 23%-a vásárolja mindig ugyanazt a sorsjegyet, 24% pedig általában a kedvencét veszi meg, és a megszokott játéka mellett időnként kipróbál más sorsjegyeket is.

A Szerencsejáték Zrt. a 2013-ban bevezetett Kávészünet sorsjegy sikere után idén júliusban bocsátja ki új, azonos névre keresztelt sorsjegyét. Amikor elfogyasztunk egy kellemes kávét, pár percre megállunk, kikapcsolódunk a napi rohanásból, amelyhez tökéletes időtöltést nyújt az új kaparós.

A sorsjegyen két játék található, amelyből a fő játék a kávébabok takarásában három nyerő szimbólumot rejt, míg a kávéscsészék alatt találjuk a saját szimbólumokat. Ha a nyerő szimbólumok valamelyike megegyezik a saját szimbólumok közül bármelyikkel, nyerünk. Ha 2 szimbólumot találunk, a szimbólumhoz tartozó nyeremény duplázódik, ha pedig 5 szimbólumra bukkanunk, a nyeremény ötszöröződik. A Kávészünet sorsjegy bónuszjátéka akkor hoz fix 2500 forintos nyereményt, ha a croissant-ok alatt három azonos számra lelünk.

A Kávészünet azon játékosok kedvence lehet, akik az alacsonyabb árkategóriába tartozó és egyszerűbb játékmenetű sorsjegyeket részesítik előnyben. A Szerencsejáték Zrt. 2020-as kutatása arra világít rá, hogy a sorsjegyválasztásnál a legfontosabb tényező a játék ára, amelyet a főnyeremény összege, illetve a kaparófelületek száma követ.

A megkérdezettek leginkább 2-3 vagy 4-6 játékot szeretnek lekaparni - érdekesség, hogy minél gyakrabban játszik valaki, annál inkább kedveli a több (4 feletti) játékszámot tartalmazó sorsjegyeket. A sorsjegyet vásárlók nagy arányban vesznek kaparóst ajándékba, így egy közös kávézás alkalmával meglephetjük vele a barátokat és szeretteinket is.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.