Új koronavírus-járvány: így lottózz otthonról biztonságosan

2020. március 20. 12:00

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. a nemzeti lottótársaság digitális megoldásait ajánlja játékosainak, melyek használatával gyorsan és könnyen fogadhatnak kedvenc játékaikra. A társaság honlapján, az Okoslottó nevű mobilalkalmazásával, de akár SMS-ben is egyszerűen, gyorsan, bárhol és bármikor feladható a virtuális "lottószelvény". 

A járványügyi helyzetre tekintettel a Szerencsejáték Zrt. a digitális megoldásokat ajánlja játékosai számára: ha rendelkeznek okostelefonnal, számítógéppel és internetkapcsolattal, akkor - többek között - lottószelvényeik feladására is érdemes a digitális fogadási lehetőségek közül választani. Sorban állás nélkül, csupán néhány gombnyomással, gyakorlatilag bárhol és bármikor feladható a virtuális szelvény a Szerencsejáték Zrt. online felületén, vagy SMS-ben az Okoslottó nevű mobilalkalmazás segítségével. A digitális játékformák számos előnyt tartogatnak a játékosoknak: amellett, hogy gyorsan és egyszerűen használhatóak, a kisnyeremények utalása belső egyenlegre vagy a játékos által megadott bankszámlára megtörténik és nincs elfelejtett játék vagy fogadás, ugyanis nyeremény esetén a játékosok SMS-ben vagy e-mailben értesítést kapnak.

A nemzeti lottótársaság termékei közül az Ötös-, a Hatos- és a Skandináv lottó, a Joker, a Kenó, a Puttó, a Luxor és az Eurojackpot, valamint a Totó, Góltotó játékokkal a www.szerencsejatek.hu oldalon, a Tippmixpróval pedig a www.tippmixpro.hu honlapon online módon biztonságosan lehet játszani. A Totó, a Góltotó és a Tippmixpro, azaz a sporteseményekhez köthető játékoknál a koronavírus járvány miatt a sportesemények egy része halasztásra kerül, vagy elmarad, azonban a Szerencsejáték Zrt. a napokban is számos új, korábban nem elérhető bajnokságot és eseményt tett elérhetővé a fogadók számára. 

A társaság honlapján keresztüli regisztrációt követően, a belső egyenleg feltöltése után lehet játszani. Ez a játékforma számos előnyt tartogat a játékosok számára: nyeremény esetén regisztrációnál vagy későbbi jelzést követően is e-mail értesítést kapnak; nyomon követhetik a korábbi fogadásaikat, amelyekben automatikusan látszódnak az eltalált nyerőszámok és az elért nyereményeik is. A kisebb nyereményeket, azaz a 200 ezer forint alatti összegeket automatikusan elutalja a rendszer, amelyek az ügyfelek fogadási rendszeren belüli belső egyenlegén kerülnek jóváírásra. 

Az internetes fogadás mellett az SMS-Lottón is megadhatók a tippek, előzetes regisztráció nélkül, normál díjas üzenet elküldésével a 1756-os számra. Előnye amellett, hogy nem igényel semmilyen szerződéskötést vagy egyéb adminisztrációt, ez a szolgáltatás bárhol és bármikor igénybe vehető a mobil szolgáltató által engedélyezett értékig mobiltelefon előfizetés vagy keret terhére.

A számsorsjátékok esetében az SMS-ben történő játékot megkönnyítő mobilalkalmazás az Okoslottó, amely a játékszelvény kitöltéséhez és a fogadási SMS összeállításához nyújt segítséget. Az applikációban az Ötöslottó, a Hatoslottó, a Kenó, a Puttó és az Eurojackpot kombinációs módban is elérhető, amellyel jóval egyszerűbb egyszerre több alapjátékot megjátszani. Az Okoslottó alkalmazás iOS és Android platformra is letölthető a www.okoslotto.hu weboldalról.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Okoslottó alkalmazással a játékosok fogadhatnak saját szerencseszámaikra vagy a gépi játékkal véletlen számkombinációt is választhatnak. Emellett számos kényelmi funkciót vehetnek igénybe: elmenthetik kedvenc számaikat; értesítést kaphatnak a nyerőszámokról; egy gombnyomással akciós feltételeknek megfelelő szelvényt adhatnak fel, továbbá értesülhetnek a legfrissebb akciókról és hírekről is. Az alkalmazással a játékok díja kifizethető mobilegyenlegről (Mobil Vásárlás keretében), vagy ha a játékos már regisztrált a Szerencsejáték Zrt. internetes játék- és fogadási rendszerébe a www.szerencsejatek.hu oldalon, akkor akár belső egyenlegről is.

A digitális játéklehetőségek esetében nincs elfelejtett játék vagy fogadás, a társaság ugyanis a játékformától függően értesítést küld az érvényes fogadásokról és minden nyereményről SMS-ben vagy e-mailben. A nagynyereményeket (200 ezer forint fölötti nyeremények) nyereményigénylést követően lehet felvenni, kifizetésük minden esetben átutalással történik. A Szerencsejáték Zrt. megköszöni játékosai együttműködését a járványügyi helyzettel kapcsolatos, egészségüket védő ajánlások betartásában - írják a közleményben.


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem