2020. november 29. vasárnap Taksony

Új 7 üléses Dacia a láthatáron: ezt is bagóért vehetik a nagycsaládosok?


7 üléses Dacia Duster érkezhet a közeljövőben. A pletykák szerint jövő októberben kezdődhet a gyártás.

A Dacia 2010-ben dobta piacra a Dustert, melynek 2018-ban érkezett meg a ráncfelvarrott verzió. A típusból jelenleg csak ötszemélyes változat készül, ez azonban hamarosan változathat. Egy szakportál ugyanis úgy értesült, hogy a gyártó a közeljövőben ki fogja adni a 7 üléses változatot is. A Grand Duster gyártása jövő októberben kezdődhet meg.

A gyártó által meg nem erősített Grand Duster várható ára még ismeretlen, az 5 személyes Duster hazai ára 3,6-6,2 millió forint között van. Ha megérkezik a hétszemélyes Duster, akkor újabb filléres nagycsaládos autó lesz a magyar piacon, amire a 3, vagy többgyerekesek felvehetik a 2,5 milliós állami támogatást.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos változás a sárga csekkeknél: hamarosan véget érhet egy korszak Magyarországon?
Aki ragaszkodik a csekkes megoldáshoz, az is sokszor már telefonon fizeti be.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS