2020. augusztus 9. vasárnap Emőd

Tűz ütött ki a közkedvelt pesti plázában: kiürítették az épületet


Kisebb tűz volt a budapesti Árkád bevásárlóközpontban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője. Kolozsi Péter tájékoztatása szerint a bevásárlóközpont automata oltóberendezése már a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta tüzet, amely egy utcaszint alatti irodában keletkezett. A helyiségben számítástechnikai berendezések gyulladtak meg. Az irodában tartózkodó öt embert vizsgálják az orvosok.

A bevásárlóközpont eladóterébe nem jutott füst, de a biztonság kedvéért kiürítik az épületet - közölte Kolozsi Péter. Kicsivel dél előtt tűz miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat Budapesten az Örs vezér terének X. kerületi részére, egy bevásárlóközponthoz.

Friss!
Visszatérhetnek az ott dolgozók és hamarosan a vásárlók is az Örs vezér téri Árkád üzletközpontba, amelyet kisebb tűz miatt kellett kiüríteni vasárnap délben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak az Árkádhoz, ahol kiderült: számítástechnikai berendezések gyulladtak meg egy utcaszint alatti, mintegy 10 négyzetméteres irodában, ahol kisebb tüzet okoztak. A tűz által érintett szintről az egységek öt embert kikísértek és átadtak a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálatának.

A biztonsági szolgálat kiürítette az épületet, mintegy ezer embernek kellett távoznia. Azóta a katasztrófavédelem honlapja szerint már visszatérhettek az ott dolgozók és hamarosan a vásárlók is az Árkádba.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.