2020. december 4. péntek Borbála, Barbara

Tolvajt fogtak: Ördög Nóráék kisboltjában bővül a csapat, te is jelentkezhetsz


Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentése után - ti. hogy tovább terjeszkednek Akarattyán - először jelentkezett videóval, amiből kiderül, milyen dilemákkal szembesültek az új hely nyitását illetően. Időközben az első bolti lopás is megtörtént a kisboltban, viszont a tolvajt szinte azonnal fülöncsípték. Azt is megtudhattuk, hogy ismét bővül Nánásiék csapata, mutatjuk, kiknek a jelentkezését várják.

Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltjának sztorija folytatódik: augusztusban jelentették be, hogy kinőtték a Nekem a Balaton-t és új hely nyitásán gondolkodnak, azonban azóta nem nagyon árultak el részleteket. Tegnap viszont új videóval jelentkeztek, amiből kiderült, hogy lehetséges, nem is egy hanem több új helyet is nyitnak majd.

A kisbolt, mint kiderült utószezonban hoz annyi forgalmat, mint amire Nóriék a nyáron számítottak. Megtörtént az első bolti lopás is, azonban a tolvaj nem jutott messzire a zsákmánnyal. Az új videóból az is kiderül, hogy milyen dilemmákkal szembesült a házaspár az új hely nyitását illetően, valamint, hogy a csapatuk ismét bővül. Elmondták, kiknek a jelentkezését várják:

Címlapképünk csak illusztráció, forrás: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk