2020. október 24. szombat Salamon

Tolvajt fogtak: Ördög Nóráék kisboltjában bővül a csapat, te is jelentkezhetsz


Ördög Nóra és Nánási Pál nagy bejelentése után - ti. hogy tovább terjeszkednek Akarattyán - először jelentkezett videóval, amiből kiderül, milyen dilemákkal szembesültek az új hely nyitását illetően. Időközben az első bolti lopás is megtörtént a kisboltban, viszont a tolvajt szinte azonnal fülöncsípték. Azt is megtudhattuk, hogy ismét bővül Nánásiék csapata, mutatjuk, kiknek a jelentkezését várják.

Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltjának sztorija folytatódik: augusztusban jelentették be, hogy kinőtték a Nekem a Balaton-t és új hely nyitásán gondolkodnak, azonban azóta nem nagyon árultak el részleteket. Tegnap viszont új videóval jelentkeztek, amiből kiderült, hogy lehetséges, nem is egy hanem több új helyet is nyitnak majd.

A kisbolt, mint kiderült utószezonban hoz annyi forgalmat, mint amire Nóriék a nyáron számítottak. Megtörtént az első bolti lopás is, azonban a tolvaj nem jutott messzire a zsákmánnyal. Az új videóból az is kiderül, hogy milyen dilemmákkal szembesült a házaspár az új hely nyitását illetően, valamint, hogy a csapatuk ismét bővül. Elmondták, kiknek a jelentkezését várják:

Címlapképünk csak illusztráció, forrás: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó