2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Több mint 24 ezer magyarnak jól indul a hétvége: 100 millió forintot osztottak szét közöttük


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/1. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat, így 2021. második játékhetén már bruttó 32,3 milliárd forintért izgulhatnak a nemzetközi játékosok.

Az 1. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

8, 22, 25, 38, 50; 8, 9.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal idehaza és külföldön sem volt telitalálat. A legnagyobb magyar nyeremény nettó 17 842 490 forint volt, az 5+0 találatért járó összegnek 1 honfitársunk örülhet.

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 24 ezer magyarnak volt még szerencséje. A következő sorsoláson (2021/2. játékhét) bruttó 90 millió euró, azaz kb. 32,3 milliárd forint lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked