2020. december 5. szombat Vilma

Tízezreket bukhatsz: itt a legújabb csalási módszer

  • Pénzcentrum.hu
  • 2013. május 8. szerda 16:04

Figyelem! Itt a legújabb átverés: a neten keresik áldozatukat a csalók.


A Szerencsejáték Zrt. hívta fel a figyelmet arra a csalássorozatra, amellyel több mobil-előfizetőt is megkárosítottak az elmúlt hetekben.

A csaló az interneten keresi meg áldozatait és egy bónuszprogramban való részvételre buzdítja őket. Az ígéret szerint egy SMS-t kell csak küldeni, ezzel az érintett személy részt vesz a T-Mobile bónuszprogramjában és 20 000 Ft-ot jóváírnak a mobil egyenlegén. Ehhez a "FELTOLT MC 20000" üzenetet kell elküldeni a 1756-os számra.

KATTINTS! "Napokon belül elindulhat az új nemzeti sportfogadási oldal"

Ez a szám a Szerencsejáték Zrt. egyenlegfeltöltésre szolgáló telefonszáma, vagyis nem hogy jóváírás nem történik a mobilegyenlegre, de a csaló 20 000 Ft-tal károsítja meg áldozatát, és ennyivel növeli saját egyenlegét a Szerencsejáték Zrt. online fogadási oldalán. Azt a regisztrációt, amire a panaszok szerinti feltöltések történtek, töröltük, az esettel kapcsolatban pedig büntetőeljárás van folyamatban. Az esetleges további csalásokat csak az érintett által tett panasz bejelentését követően tudjuk vizsgálni.

A társaság tájékoztatása szerint ők a hivatalos akcióiról, esetleges bónuszprogramokról kizárólag saját honlapjukon, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook-oldalukon, óriásplakátokon és országos napilapokban tesznek közzé felhívást.

 

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk