2018. július 20. péntek Illés

Tízezernyi magyarnak indul jól a hétvége: ennyit nyertek a szuperlottón


Kihúzták pénteken az európai szuperlottó, az Eurojackpot 25. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 90 millió euróért, azaz 28,9 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.

A 25. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

16, 24, 33, 35, 43; 6, 7

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal sem külföldön, sem itthon nem volt telitalálat, így 

a jövő heti várható főnyeremény 90 millió euro, azaz 28,9 milliárd forint.

A legnagyobb magyar nyeremény ezen a héten nettó 1 270 355 forint volt, bár ez csupán egyetlen honfitársunknak jött össze. Az alacsonyabb nyerőosztályokban valamivel több mint 20 ezer magyar nyert kisebb-nagyobb összeget a játékon.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 34 571 forintos törlesztőrészlettel a K&H Bank nyújtja, de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen Bank 35 018 forintos törlesztőt ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB Bank, és az ERSTE Bank konstrukcióját is. Az OTP Bank ügyfelei viszont jobb, ha résen vannak, náluk ugyanis 19,55%-os THM fut, ami 45 604 forintos törlesztőt jelent. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ennyiért gályáznak a napszámosok a magyar gyümölcsösökben
Jócskán emelkedtek az órabérek tavalyhoz képest.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS