2020. december 1. kedd Elza

Tesco: biztonsági őrök kísérik a szállítókat Budapesten


Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit Budapest egyes részein - értesült a Pénzcentrum.


Biztonsági őrök kísérik a Tesco házhoz szállító autóit és munkatársait - értesült a Pénzcentrum. Információink szerint Budapest egyes részein, például a VIII. kerületben van szükség a biztonsági kíséretre. Előfordul, hogy a biztonsági őrök az autóra vigyáznak, miközben a szállító beviszi az árut, de van, hogy egészen a lakásig elkíséri az őr a Tesco-alkalmazottat.

Úgy tudjuk, a szállítókat ért inzultusok miatt van szükség erre a megoldásra. A következő lépés az lehet, hogy az áruházlánc konkrétan nem szállít majd egyes területekre.


A Pénzcentrum megkereste a Tescót is. Az áruházlánc sajtóosztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk:

A Tescónál folyamatosan figyeljük kollégáink és vásárlóink visszajelzéseit, hogy a lehető legmagasabb színvonalon, gördülékenyen tudjuk kiszolgálni vásárlóink igényeit, legyen szó akár az áruházi vásárlásról, vagy a Tesco Online Bevásárlás Szolgáltatásról. Az elmúlt időszak visszajelzései alapján úgy döntöttünk, hogy megvizsgálunk több lehetőséget arra vonatkozóan, hogy hogyan tudjuk még gördülékenyebbé és biztonságosabbá tenni a termékek kiszállítását. Erre vonatkozó tesztjeink jelenleg is folyamatban vannak, és az eredmények kiértékelése után döntünk majd a következő lépésekről.


A G'Roby-nál hét év alatt egyszer volt lopás

Az elmúlt hét évben idő összesen egyszer fordult elő lopás, az viszont tényleg a VIII. kerületben - mondta el a Pénzcentrumnak Nagy Sándor, a budapesti élelmiszer házhoz szállítás másik nagy szereplője, a G'Roby ügyvezetője.

A G'Roby-nál előre semmilyen szállítási címet nem tiltanak, de a sofőrök tapasztalatból már tudják, melyek azok a helyek ahová két autóval érdemes érkeznünk, és ezen helyek többsége szintén a VIII. kerületben van.

Konkrét zaklatásos incidens ennek ellenére nem fordult elő, és nemfizetés sem

 - mondta az ügyvezető.

Tesco: más városokban is lehet házhoz szállítás

Még dolgoznak azon, hogy Budapest és Szeged mellett más városokban is legyen házhoz szállítás - mondta el egy hónapja az Indexnek Nigel Jones, a magyar Tesco vezérigazgatója. Mint fogalmazott, sok szempontot kell figyelembe venniük az internetpenetrációtól a térségbeli vásárlói szokásokig. Budapest után Szegeden indították már el ezt a lehetőséget, és a távolabb lévő, szegedi tapasztalatok is azt mutatják, hogy vásárlók nagyon szeretik. Ahogy egyébként a globális trend is egyértelműen ez. Az online kereskedelem fejlesztése ígéretes terület.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 4 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk